– Det er ingen tvil om at JULI måned er den beste av de 12 man kan velge på. Den syvende måned er oppkalt etter Julius Cæsar og for nordmenn synonymt med sol sommer, ferie, norske jordbær, is og kald hvitvin. Svært mange har den lange sommer måneden som sin absolutt favoritt måned.

 

Foto: privat

– Juli måned har alle muligheter sammenlignet med februar feks. Vinter måneden har sikkert sin sjarme med fyr på peisen etter en lang skitur med kakao og «Kvikk Lunsj», men sommer og fellesferie har så veldig mye mer å tilby. Den norske sommeren er kort, og derfor er det så uendelig viktig å ta godt vare på de 31. dagene Juli innehar.

Min juli har inneholdt en del reising så langt, og jeg reiser videre i dag. Til Larvik.

Det er heldigvis mye igjen av Juli, så fortvil ikke om du ikke har fått gjort det du skal ennå.

En smak av sommer Foto: privat

Skal du gjøre noe hyggelig for noen du er glad i så er Juli perfekt for det også.  Kjøp en god hvitvin, og et par kurver jordbær, sykle til en grønn flekk nær deg og ta med et plett. Nyt bær og vin med den du liker aller best, gi vedkommende et kyss og si, God Sommer!

Da må jeg pakke ferdig for tur, Larvik venter.

Hvilken måned er din favoritt?

God Juli!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Synne Bolstad- Norges mest sexy programleder

Synne Bolstad, Norges mest sexy programleder? Riktig nok får Synne Bolstad (22) og de to andre flotte jentene i "Bingo...

Blogging- Sliter du med tema? Her er noen tips!

-BLOGGING ER IN SOM ALDRI FØR, MEN DRIT I Å BLOGGE OM DU IKKE HAR NOE Å FORTELLE- - For...

Lukk