Når en av verdens største stjerner nå blir 18 år, så er det ikke som i Norge at han endelig kan kjøre bil. Neida, som de fleste vet er det 16. års aldersgrense i USA og i Canada der snart voksne Justin Bieber kommer fra.

Han er født 1. mars 1994 i Stratford, Ontario, Canada godeste Justin Drew Bieber, men det visste du selvsagt veldig godt det også.

Justin Drew Bieber

 

Dessverre så har den gyldne medaljen rundt superstjernes hals, også en bakside.

Justin Bieber har vært et hyppig mål for internett-bloggere og på diskusjonsforumer, brukere av YouTube og forskjellige grupperinger på Facebook og ellers i sosiale medier.

Spillopper, hackere og andre som ikke er spesilet glad i Bieber har klart å lage ondsinnede rykter mot Bieber, inkludert en vellykket kampanje for å sende frasen «Justin Bieber Syfilis» til toppen av listen «Google Trends Hot Searches».

Foskjellige videoer på YouTube har flere ganger blitt hacket, slik at de omdirigerer brukerne til porno-nettsteder eller for å utløse pop-up meldinger som hevder at Bieber er blitt drept i en bilulykke.

Samt at de sender ut diverse rykter som deretter blir sendt videre av brukerne, herunder at Bieber hadde dødd, og var medlem i en hemmelig sekt.

– Heldigvis har R&B artisten gode folk rundt seg til enhver tid, og nå når han blir 18 år er det lettere for han å ta saken i egne hender mht folk som vil ødelegge hans gode navn og rykte, eller tjene penger på den meget sympatiske artisten.

Hva Selana Gomez, Justins kjæreste har funnet på til sin elskede er fortsatt en gåte, men at han får en flott gave på sin 18 års dag er helt sikkert.

Om du ønsker å gratulere Justin Bieber med dagen 1. mars så kan du sende denne her- så vil nok Justin Bieber finne din hilsning.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Selvmord er resultatet av manglende satsing på psykiatrien i Norge

  Noen mennesker lider hver eneste dag av tvangstanker, angst, depresjon og andre lidelser. – 15 til 20 prosent av alle...

Pippa Middletone skal gå Vasaloppet

  Søsteren til prinsesse Kate, hun som fikk all oppmerksomheten under- og rett etter Storbritannias største bryllup gjennom tidene, pga blant annet...

Lukk