Justin Bieber på besök hos cancersjuka Crystal Montgomery.

 Justin Bieber (18) og Crystal Montgomery (18) Foto: Instagram

Nylig tok Justin en pause fra sin pågående turné for å besøke 18-årige Crystal Montgomery på ett sykehus i Edmonton, Canada.

Justin fikk vite om Crystal gjennom henens venninne Joana Antunes som fikk et langt og rørende innlegg om sin svært syke venn via Biebers Twitter konto.

Hun avsluttet innlegget med å be Bieber om å ta seg tid å besøke Crystal. To dager senere kom selveste Justin Bieber på besøk.

Superstjernen har fler Twitter-følgere enn de aller fleste. Foreløpig har han 29 millioner følgere og tallet stiger hver eneste dag.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=Ys7-6_t7OEQ&feature=g-logo-xit[/youtube]

 En av Justin Biebers største fans, seks år gamle Avalanna Routh, måtte i dag gi opp kampen mot kreften nylig. Det var selvsagt en tung opplevelse for 18 åringen fra Canada, som er i ferd med å legge hele verden for sine føtter.

Han har hele tiden vært opptatt av kreft som sykdom, og gitt støtte i form av store pengegaver til fler sykehus både i USA og Canada.

– Barn og ungdom på avdelingen for blodsykdommer og kreft ved Rikshospitalet i Oslo har fått en en signert plakat av Justin Bieber, til stor glede for alle unge på avdelingen. Plakaten var det Dagbladet som ga i gavet til sykehuset.

Noen mennesker er som skapt for å levere, og gi av seg selv. Unike Justin Bieber er en flott artist, og et menneske med et enormt hjerte for de som trenger hjelp.

I april 2013 vil verdensstjernen gjennomføre hele tre fullsatte live konserter i Telenor Arena. Alle billettene ble solgt på rekordtid.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Er du livredd for svære mobil-regninger?

Er det du eller dine barn som bestemmer over husstandens økonomi? Selvsagt er det ikke barna. Det er 100% foreldrenes...

Lukk