Først og fremst må vi få si at det var overraskende få som var interessert i to gratis billetter til Bieber konsertene i april neste år. 

– Ca 200 kommentarer fordelt på 4 forskjellige blogginnlegg er fasit. Det burde vært minst 2000 som prøvde å skrive et innlegg med ønske om billetter med tanke på hvor ekstremt populær Justin Bieber er i Norge.

Nå er konkurransen over og vinnerne har blitt kontakt til stor jubel forståelig nok.

– Du som fortsatt gråter over ikke å ha fått tak i billett kan få kjøpt via Internett, dessverre til skyhøy overpris. Nettopp derfor burde du ha skrevet en enkel kommentar slik som Malene (16) i Molde, og mamma til Tonje ( 15) fra Hamar gjorde.

De to er nå heldige vinnere av to gode tribuneplasser på Telenor Arena 17. april 2013. Dvs på dag to av Justin Biebers to konserter i Norge.

Vargas12.com er en blogg som gjør det umulige mulig, en blogg som vil forandre verden til det bedre, gjør livet greit for den som har det vondt, og om mulig overraske, glede og engasjere sine lesere.

En blogg som stadig flere legger merke til, og leser daglig.

Alle beliebers har rett til å få møte og høre på sitt store idol, så det er med tungt hjerte jeg må beklage at du som kommenterte og håpet i det lengste, ikke fikk billett denne gangen.

Men det vi kan love er at det skal jobbes hardt og lenge for dere, slik at dere kan følge siste nytt om Justins karriere, «gjøren og laden» fram til han kommer tilbake til Norge. Vi kan love mye ferskt Bieber- stoff i lang tid framover.

Tusen takk til alle som kommenterte på Justin Biebers billettkonkurranse.

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Alkoholinntaket er stort om sommeren- noen «hvite dager» har du godt av

Til tross for begrenset sommervarme i Norge denne sommeren så passer vi på å kjøpe inn nok drikkevarer til kosen,...

Snart kommer den! iPhone 5

Denne mobiltelefonene må vel sies å være den det har vært mest snakk om på veldig lenge for å si...

Lukk