Om du er en ekte «belieber» og du mener at du kan gi et godt argumet på hvorfor du skal få gartis billetter til Justin Bieber konsertene i april 2013, så bør du skrive det i kommentarfeltet på dette innlegget. 

(PS: KONKURRANSEN BLE AVSLUTTET 20. JULI.)

For de som har kommentert på et tidligere innlegg er disse selvsagt med i den samme trekningen, du må ikke kommentere på nytt.

– Ingen har så langt fått tak i billetter, men vargas12.com har et bredt nettverk av samarbeidspartnere og vil med stor sannsynlighet få tak i noen billetter. I en reklamekampanje for å fremme bloggens gode navn og rykte vil det bli gitt bort to eller flere Justin Bieber billetter.

Justin Bieber (18)

Du må kunne skrive feilfritt norsk, og ha en god grunn for å få disse billettene. De heldige vinnerne blir kontaktet først via mail, deretter via telefon.

Justin Bieber er pr dato verdens største ungdoms Idol og har millioner av fans verden over, og han har snart 25 millioner følgere på Twitter, og vil pr 2013 tjene sin første milliard…

– Har du spørsmål angående gratisbillettene så er det bare å spørre i vei, alle får svar, men som du sikkert skjønner så er det et enormt trøkk rundt de forventede konsertene neste år, så det kan ta tid før vi svarer.

Lykke til!

 

Vargas

 

PS: KONKURRANSEN BLE AVSLUTTET 20. JULI.

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bloggere har all verdens muligheter

Som blogger har du en unik mulighet til å formidle dine meninger, fortelle en hel verden hva du mener politisk,...

Madeleine McCann funnet?

Den britiske jenta forsvant under meget dramatiske omstendigheter da hun var på ferie sammen med sin familie i Portugal 3....

Lukk