Jeg får masse henvendelser på når konserten i 2012 med Justin Bieber vil bli holdt. Til det er det bare å svare at det er fortsatt ikke avgjort. Men det vil bli offentliggjort på denne bloggen så raskt som over hodet mulig. Jeg gjør det jeg kan for å holde meg oppdatert og håper på mer info fra arrangør innen kort tid. 

Det vil helt sikkert bli lagt ut billetter for salt på nettet, både via arrangør, via Billettservice og andre kanskje mindre seriøse aktører. Det du kan være 100% sikker på at jeg vil selge billetter om jeg får tak i noen- til nøyaktig samme pris som arrangørene selger de for.

Justin Bieber er en av de største unge stjerner i verden. Han vil være den største «snakkisen» på sosiale nettverk gjennom hele året, så snart det blir bekreftet når han kommer til Norge.

Følger du denne bloggen så lover jeg deg den ferskeste info om Biebers konsert i Norge, og om tilgang til billetter så raskt som mulig. Det er «først til mølla» prinsippet som gjelder, og da er det sikkert forståelig at man ikke kan legge av billetter til disse er tilgjengelig. Det er helt umulig.

Allikevel lover jeg å gi deg all info så raskt som mulig om alt du trenger å vite om Justin Biebers konsert i Norge, og hvordan du skal få komme deg på konserten som høyst sannsynlig vil gå i Trondheim.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=SOI4OF7iIr4&feature=fvsr[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=b_4rdHIMDfk&ob=av2e[/youtube]

Bieber info

http://www.justinbiebersite.info/

http://www.twitvid.com/A593W

Biebers offisielle fan side

 

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Don’t you want some pizza?

    Uttrykket er betimelig da den første dagen i året er den dagen da flest nordmenn spiser pizza. Fordi...

HAPPY NEW YEAR WOLRD!!!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3Uo0JAUWijM&ob=av2e[/youtube]

Lukk