Justin Bieber er den store happeningen i Norge, hvis man legger til grunn samtlige konserter som skal foregå på norsk jord i løpet av året. 

Alle vet at unge menn er opptatt av kvinners attributter  man trenger ikke å være ung mann heller for så vidt. Allikevel er Justin Bieber svært godt kjent for å være spesielt opptatt av jenter, kvinners bedre bakdel.

Forholdet til smellvakre Selana Gomez er som kjent over, og Bieber er snart på tur til å levere sine fantastiske konserter i Norge.

Hallo?! Skjønner du poenget?

Tren din rumpe, gå for å få en date med Justin, og ikke gi deg før dere er sammen, bare på den måten lykkes du med å få drømmen i oppfyllelse. Ok, jeg ser at det kan være vrient å få til, men det går kanskje bra å være stor «beliber» uten å måtte flytte sammen med verdens største stjerne også?

RUMPE: Det er bra vi skrev denne saken, så vi har en unnskyldning til å publisere dette bildet.

Kanskje du burde sende han det beste bildet du har av egen rumpe, så kan han bedømme ut i fra det? Nei, ikke gjør det. Nå har jeg brukt så mange timer på å advare unge gutter og jenter om å sende nakenbilder på nett, at det ville være for dumt om denne bloggen skulle være kilde til den oppfordringen.

Unge Bieber er selvutnevnt rumpe-elsker og har ved flere anledninger sagt at han er svært opptatt av dame-rumper. Og han har en favoritt.

Damen Justin sikter til er selvsagt Kim Kardashian, som har fått hedersbetegnelsen, verdens mest sexy rumpe.

– Frodige kvinner er i ilden som aldri før, heldigvis. De er også langt mer akseptert i motebransjen, og det begynner å hjelpe her hjemme også. For bare noen få år siden gikk det ikke an for en normal frodig kvinne å finne seg et skjørt, en kjole eller bukse, uten å måtte gå i spesialforretninger.

Nå har kjedene skjerpet seg noe, i tillegg er det kommet butikker som «Zizzi» i fler norske byer, som har større størrelser for kvinner.

Kim Kardashian derimot, har penger nok til å få sine klær spesialsydd og flydd inn fra alle verdenshjørner om så er.

– Nå er 31-åringens atributt av Zoo Magazine blitt kåret til verdens beste. Kardashian har tidligere blitt beskyldt for å ha jukset, og fått implantater i bakdelen, men dette har hun selv motbevist gjennom å la seg røntgenfotografere.

Jeg er den typen som liker rumper. Jeg blir tiltrukket av dem, forteller 18-åringen og ramser opp en rekke favoritt- bakdeler: – Nicki Minaj, Kim Kardashian og Beyoncé.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UgGrkeUS1PA[/youtube]

– Det er ingen hemmelighet at norske menn har en spesiell forkjærlighet for kvinners rumper. Nettopp derfor er norske kvinners former ofte i fokus. Store, små, runde, hjerteformede, digre, eller perfekte. Baken er jo som kjent delt i to. Et vanskelig valg å finne den perfekte.

 – De fleste menn har gjennom generasjoner vært opptatt av kvinnerumper og feminine former. Dette vil ikke forandre seg så lenge det bor mennesker på planeten. Også i Norge får kvinner med sexy rumper stor oppmerksomhet.

Tone Damlis rumpe har vært gjenstand for diskusjon i de fleste fora, sexy Triana Iglesias elsker å vise fram sine attributter til de flestes fornøyelse.  Kvinner ser også på rumper, både andre kvinner og menns rumpe er den første delen av kroppen man sjekker ut på kjente og ukjente vi møter på vår vei.

Justin Bieber kommer til å bli hektet på en eller annen jente, før eller kanskje etter Norges besøket i april, du bør legge ut noen følere, han er jo verdens største artist. Han kan jo bli din….

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Sentralnervesystemet satt på prøve

- Ingen er så sårbare som da vi kommer ut av mors liv. Siden vil vi mennesker oppleve å være sårbare i...

Marit Bjørgen tilbake med seier!

Rognes-ekspressen er tilbake. Marit var bare en outsider, Kowalczyk og Johaug favoritter på det klassiske løpet i vakre La Clusaz i...

Lukk