Justin Bieber fyller 18 år om kort tid. I løpet av 5 år har han gått fra å være en helt vanlig Canadisk gutt til å bli en mega stjerne mange i Norge eller Skandinavia ikke helt har forstått konturene av. 

Justin Bieber (17)

Elsket av fans World Wide, men hetset og hatet av resten av befolkningen som liker å mene noe som helst om folk de ikke kjenner.

De fleste som uttaler seg har kanskje hørt musikken, men uttaler seg stort sett pga utseendet eller fordi det er mange andre, spesielt i sosiale medier som elsker å rakke ned på eller hakke på Justin Bieber.

De færreste i Norge vet at han faktisk er blant verdens største stjerner, og populariteten øker i stort omfang.

– En av grunnene til at han er så populær er hans måte å være på mot andre mennesker som ikke har det så enkelt i livet. Han gir enorme summer til veldedighet, til skoler, til blinde, og i hjembyen Ontario i Canada har han nylig snakket varmt om organdonasjoner. Hva dette gjør for mennesker som venter på donasjon av et organ, og hvor viktig det er å være villig til å være donor selv.

Er du en «Belieber» er du sannsynligvis klokere enn de som ikke velger å være det.

Denne musikkvideoen er muligens ikke verdens beste,  men innen du har lest ferdig denne blog posten, så har mer enn 709 millioner mennesker sett videoen på noen få måneder. Hvis man regner med at unge Bieber får en 50 lapp for hver gang denne spilles på YouTube, så kan du jo begynne å regne på det.

Gutten er multimillionær, avholdsmann og skal ikke ha sex før han gifter seg med sin elskede Selena Gomez (19).

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4[/youtube]

Justin Bieber er et bedre menneske enn de fleste av oss, greit at han har ressurser til å gjøre det, men han ønsker til enhver tid å gjøre noe for andre.

Å gi der det er behov er en flott egenskap som Bieber er i besittelse av, spesielt med tanke på hans unge alder er det meget imponerende.

Et eksempel: Carly Rae Jepsen, best kjent med låta «Call Me Maybe», ble signert av samme manager som den gang signerte en fersk Bieber,  selveste Scooter Braun.

Bare minutter etter at unge Bieber «Twitret» om at vakre Jebsen hadde signert hos Braun, hadde Carly Rae mer enn 120.000 flere følgere på Twitter.

Låta toppet også alle singel lister i USA i ukevis etter at Bieber la ut sine rosende ord om den på sin Twitter profil. Justin Bieber endret livet til Carly Rae med en melding på sosiale medier.

ALT Justin Bieber gjør følges av alle hans fan verden over, også i Norge. De som sier de hater Justin Bieber, dessverre så er det mange- gjør det av ren uvitenhet, misunnelse eller begge deler.

Alle «Beliebers» ønsker å møte sitt store Idol, noen velger å skrive til han direkte. Enten via brev, mail eller på sosiale medier som Twitter, Facebook eller blogg.

Det som skiller Justin Bieber fra andre megastjerner, er at han faktisk bryr seg om sine fans. Han elsker dem mer enn livet selv, og bruker derfor masse tid på å svare så mange av de som han kan.

Noen ungdommer kan gå og se seg i speilet å si, jeg burde blitt mer lik Justin Bieber, til tross for at jeg ikke liker musikken, så vet jeg at akkurat denne Bieber er faktisk en helt ok fyr.

– Han gjør mer enn de aller fleste kan drømme om å få til, for mange andre, uten å få noe tilbake. Alle unge mennesker bør ha Justin Bieber som et forbilde og gjøre det de kan for å leve etter hans normer. Det ville gjort verden til et langt bedre sted for alle mennesker på kloden.

Jeg synes at de som rakker ned på Justin Bieber bør gå å skamme seg!

Snart kommer han til Norge!

Følger du med på vargas12.com så er du blant de første som får vite når og hvor Justin Bieber skal holde konsert her i landet.

Følg med!

 

Vargas

 

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Terry Connor is the new manager for Wolves

  Terry Connor Wolves manager for 13 kamper. Mick McCartys assistent, Terry Connor er mannen som skal prøve å berge Wolverhampton...

Maria Mohn konsert i Gamlebyen Fredrikstad 24. februar

Maria Mohn (28) Foto: Maria Mohn - Noen mennesker imponerer i alt sitt virke. Jeg lar meg sjeldent imponere, men...

Lukk