Om 158 dager får alle “Beliebers” med billetter til Telenor Arena se Justin Live in konsert. Et show som aldri har vært vist i Europa tidligere!

Nå er 18 åringen singel og det er det nok mange fans som ikke tar så veldig tung.

– Vargas12.com synes så synd i all den fansen som ikke fikk tak i billetter når disse ble lagt ut for salg, at vi like godt gav bort to billetter til to jenter som fortjente det gjennom visse kriterier i kommentarfeltet vårt.

. Nå har altså Selena Gomez og Justin Bieber gått hver sin vei. Kan han finne seg en norsk kjæreste? Selvsagt kan han det! Her er det bare opp til hver enkelt, bruk kreativiteten og send i vei noen vel valgte ord til verdensstjernen.

I følge det anerkjente magasinet Uk.eonline.com som bekrefter bruddet mellom det unge paret. Er det Selna som har tatt initiativet til bruddet.

Foto: Rick Rowell/ABC

 Ifølge magasinet er det Selena som har valgt å gjøre det slutt fordi hun har problemer med å stole på Justin, og med et stort antall reisedøgn for begge er forholdet vanskelig å holde ved like.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ZIEFAipWyzk[/youtube]

Justin Bieber har 30. millioner følgere på Twitter, selger mer album enn noen annen i verden og er booket inn for tre konserter i Norge. Har du billett til et av hans show har du all grunn til å glede deg.

Det blir en opplevelse du aldri vil glemme.

– Unge Bieber er i ferd med å ta skrittet opp blant de aller største stjernene i historien som Michael Jackson, Elvis Presley, Rolling Stones og the Beatles. Med tanke på hans unge alder så vil han knuse alle rekorder i antall solgte album, om han fortsetter sin karriere.

Her har han vel ikke noe valg.

Hva ville du sagt til Justin om du ville at han skulle legge nok merke til deg, siden han er singel og kanskje bli din?

158 dager igjen…

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kvinner utnytter kåte og naive menn på julebordet!

Jeg har sett på damer så lenge jeg kan huske. På rumper, øyne, pupper og lår. På hele kroppen på...

Lukk