Justin Bieber er en svært god venn av Kim Kardsahian som venter barn med kjæresten Kanye West. Han er også god venn av Justin fra før. Nå går ryktene om det faktisk er Justin som skal være Gudfar for Kim og Kanyes barn. 

– Justin Bieber er i trøbbel for tiden om man skal tro på alle de ondsinnede ryktene om at han skal bli tatt for å røyke hasj på en fest han var på nylig. For de som kjenner Justin, vet selvsagt at dette er oppspinn og tøys.

Mannen med gullbuksene har da andre ting å gjøre enn å drive med snusk og fanteri. Han er blant annet i full gang med å øve til den fantastiske verdens turneen han og hans team gjøre i løpet av våren.

Et show ingen har sett maken til på noen konsert noen gang tidligere.

Justin har påtatt seg oppgaven til å være programleder for et av USAs mest populære TV program som du helt sikkert har hørt om, Saturday Night Live!

Der skal han blant annet synge akustiske låter fra rekord albumet «Believe». Bruno Mars skal også være gjest i Justins program.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=P5xLoSLsde8[/youtube]

– Til deg som ennå ikke har fått billetter til de tre konsertene i april, det vil komme konkurranser på mange forskjellige nettsteder, blogger, annonser i aviser og mange radio og TV program kommer også til å ha billetter som premier i utvalgte konkurranser.

Du må bare ha troen på at du lykkes med å få deg billett.

– Fram til konsertene i april vil vargas12.com være en av de bloggene i Norge som følger Justins karriere med argusøyne for at du ikke skal måtte gå glipp av noe som skjer før han setter sine ben på norsk jord igjen.

– For at du skal lett finne fram i jungelen av forskjellige bloggere, kan det være smart å klikke på bloglovin- følge linken, da mottar du alle innleggene om Justin Bieber når du du selv ønsker det, enkelt og ryddig.

– For alle Justin Bieber hatere der ute, det er fortsatt noen igjen- Justin er i ferd med å bli den største artisten i verden, og vil selge fler album enn noen annen på planeten innen han har fylt 20 år. In your face!

Husk å skaff deg billett da!

– Har du spørsmål om Justin Bieber, om konsertene eller om billetter til konsertene, så er det bare å skrive en kommentar så vil vi gjøre alt vi kan for at alle får svar. Mulig vi ikke kan svare på alle spørsmål, men da vil vi spørre de vi mener kan ha svar på ditt spørsmål.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Marte Krogh- virkelighetsfjern, selvopptatt og naiv?

Noen ganger er jeg skikkelig fornøyd med å ha en godt etablert blogg så jeg kan fortelle nøyaktig hva jeg mener om...

Tone Damli overdose?

Sexy Tone Damli blir å se oftere og oftere i tiden som kommer. En stor dose Damli. Overdose? Kan det...

Lukk