[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=unXL9qzVSzk&feature=related[/youtube]

– Unge, vakre Justin er nå mann i alle ordets beste forstand. Allikevel er det svært mange nordmenn som brekker seg bare de hører navnet.

Ikke alle har lik musikk smak, det må man respektere, men mange har syltynne argumenter for å hate Justin Bieber, og uttale seg i negative ordelag-  før de vet noe som helst om han.

Her skal du få litt info så du kanskje tenker deg om to ganger neste gang du hører navnet, og brekker deg.

– Justin Bieber har f eks 22 millioner følgere på TWITTER, han har tjent svimlende 652.000.000 kroner de to siste årene, og inntektene er ventet å øke betraktelig med det ventende albumet «Believe» i salg fra medio juni.

I følge velrenommerte og amerikanske Forbes- så er Justin Bieber på listen over de hundre mest betydningsfulle mennesker i verden under 20 år, for tredje året på rad.

Justin Bieber har solgt mer enn 15 millioner album.  Mer enn $30millioner, dvs 180 millioner kroner tjente han på filmen «Never Say Never», den første uken den var tilgjengelig.

I tillegg gir Bieber penger til flere veldedige organisasjoner, og blant annet til enslige mødre i Canada hvor Justin kommer i fra. 18 åringen har også gitt mye penger til forskjellige skoleprosjekt i USA.

– Det er ingen tvil om at merkevaren Justin Bieber er milliardindustri. Men det er en klok, sympatisk og svært godhjertet mann som står bak. Jeg synes du som slenger med leppa om Justin Bieber bør klappe igjen brødsaksa og tenke deg godt om neste gang du har planer om å slenge dritt.

– Den svært populære unge mannen er også kjent for å ha en god nese for kvalitet i sine økonomiske avgjørelser. Det er viktig da det er mye penger som lett kan komme på avveie om man ikke gjør kloke valg.

I følge Forbes er det fire store prosjekter Bieber har satt penger i. Det er «Spotify», «Tinychat»,  «app Stamped» og «Sojo Studios».

-Visste du forresten at Justin Bieber har 43 millioner følgere på Facebook? Det er mer enn president Barack Obama og utfordrer til presidentvalget, Mitt Romney har til sammen…

30. mai kommer Justin Bieber til Norge, og 19. juni kommer hans tredje album «Believe».

En hel verden venter i spenning!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Solbakken: Wolves is a dream job- Will he be a success?

The surprise choice to hire a Norwegian gaffer could be the most important decision the owner mr. Morgan and Chief...

Liverpool må satse på en top class manager- hvem overtar?

Liverpool er en av verdens mest kjente fotball-lag, og fortjener en manager som har en god CV. Det ryktes allerede...

Lukk