Justin Bieber (19) har fram til rett før sine mye omtalte konserter i Norge, framstått som en rik stjerne med få primadonnanykker. Det er det helt åpenbart slutt på nå. Nylig spyttet han like godt etter sine fans fra en balkong i Canada. 

Bilder går nå verden rundt av svært så fornøyd Justin der han tydelig sikter på mennesker( Beliebers) nede på bakken, med en diger spyttklyse. Barnslig, men has tre venner som er sammen med den falmende superstjernen synes det hele er svært så morsomt.

Bieber tjener mest penger av alle 19 åringer i verden, han kan gjøre som han selv vil med disse pengene, men han kan ikke være så tøff i trynet at han tror at han spytte på fansen. I så fall tror han bedre om seg selv enn hva godt er.

En artist bør først og fremst respektere fansen for at disse bruker masse penger på billetter, effekter o.l som gjør at JustiBieber blir enda rikere.


Justin Bieber har vært stjerne siden han slo gjennom som 14 åring og har oppført seg eksemplarisk helt til han ble myndig. Spytting rammer fansen, og han selv- alt det andre som han har vært i søkelyset for rammer han selv på sikt. Muligens en uskyldig spøk, men føyer seg inn i rekken på mange lite kloke avgjørelser fra artisten.

Naboer av superstjernen har gjentatte ganger klaget på grise-kjøring med raske biler i nabolaget.

Avbildet med det som helt åpenbart er en joint, sammen med venner.

– Tatt av politiet for å kjøre for fort en rekke ganger. Han har vært i klammeri med Paparazzi-fotografer. Rykter rundt Bieber skal ha det til at Selena Gomez droppet fyren, nettopp fordi han stadig oftere oppførte seg som en bortskjemt drittunge.

I den globale presse blir canadieren bare omtalt som «The pop Brat.» Justin Bieber er selvutnevnt personlig kristen. Ingenting av den senere tids handlinger peker på at han lever etter Bibelens ord.

– Hans mor og hans agent Scooter Braun bør snart ta en liten alvorsprat med problembarnet, ellers kan det gå fra vondt til verre. «Biebes» var spådd en strålende artist-karrière, på lik linje med Michael Jackson.

Da bør han kanskje starte å sette fokus på det som er viktig og slutte med å spytte på egne fans.

Kilde: MailOnline.co.uk

Vargas

Foto: Flickr/ justin bieber fans

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/klick/article17196385.ab

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Fryktens sentrum! Hva gjør deg virkelig redd?

Du vet at mørket ikke er farlig, men mangelen på lys gjør deg usikker fordi du ikke kan se hva...

Sliter du med økonomien? Det kan du gjøre noe med!

Sommeren er en kostbar tid som krever en ryddig og strukturert økonomisk orden. Helst bør du sette opp et budsjett...

Lukk