Mange internasjonale medier melder i dag at den syttenårige fløtesangeren fra Canada, Justin Bieber allerede  har blitt far. 

Mariah Yeaters en 20 åring som angivelig skal ha møtt Bieber etter en konsert på Staples Center i Los Angeles. Samleiet skal ha funnet sted 25. oktober 2010 ifølge Yeater.

Yeater hevder at en av Justins livvakter tok kontakt med henne etter konserten, og spurte om hun ønsket å møte superstjernen.

«Skadelig», «ærekrenkende», «forferdelig» og «usant».

Disse ordene bruker Justin Biebers talspersoner når de skal beskrive 20 år gamle Mariah Yeaters påstander.

Kvinnen har gått rettens vei for å få Justin til å ta en farskapstest, for hun mener at han er faren til hennes tre måneder gamle sønn.

Justin Bieber er en populær gutt – faktisk så populær at hans mest ihuga fans kaller seg «Beliebers». Men Justin har lenge vært sammen med artisten og skuespilleren Selena Gomez.

Justin Bieber Foto: SIDE2.no

Et av verdens mest prestisjetunge tidsskrifter- amerikanske TIME Magazine- har canadiske Bieber på listen over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

Ikke verst for en 17 åring som ikke synger bedre enn de fleste andre gutter på samme alder. Vel, litt bedre kanskje da.

– Bieber ble oppdaget av sin nåværende agent Scooter Braun på YouTube for tre år siden, og det er ingen tvil om at han fortsatt behersker sosiale medier. I dag rundet han ni millioner «følgere» på Twitter. Bare Lady Gaga har flere (9,5 millioner), og kjendiser som artisten Britney Spears og president Barack Obama kan bare misunne tenåringens popularitet.

Det vil være et enormt slag for den meget populære popstjernen om det er hold i ryktene om at han skal ha en sønn som få har visst om. Det vil selvsagt gi en kraftig skrape i lakken for det tilsynelatende perfekte image til Bieber.

Sannsynligvis er dette et pr stunt fra en 20 årig gammel Bieber-fan som har planlagt denne løgnen lenge, utelukkende for å skape blest om sin egen person, og i tillegg bli knyttet til Bieber gjennom media.

Skulle det komme til en rettssak der hun blir avslørt som ondsinnet og løgnaktig vil det gi en god stund i fengsel for Mariah Yeater.

Ryktene vil gå fram til en farskaps-test foreligger.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=COJCN3Mhr14[/youtube]

Vargas

Kilde

TV2.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
iPhone 4S forbedring, men holder det?

 Den gamle iPhone 4, har de fleste er blitt vant til den etter først og ha blitt skuffet. Jeg vet...

Voldtekter i Oslo- Kvinner naive?

Jeg hørte et intervju på radioen som Abid Raja (V) gjorde for P4 som utsendt reporter for noen år siden....

Lukk