[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=FvyX4uDfWtc[/youtube]

Antall «Beliebers» når ingen grenser. I skrivende stund har Justin Bieber svimlende 33.483.545 millioner følgere på Twitter, det er flest i verden. 

Tidligere var det Lady Gaga som hadde flest, nå har altså ungpike idolet knust Gaga, og det er all grunn til å tro at Bieber vil holde denne «ledelsen» som kongen av Twitter i uoverskuelig framtid.

Som alle norske «Beliebers» er svært klar over, Justin er nå singel etter bruddet Selena Gomez som han var sammen med i drøye to år. Hovedgrunnen til bruddet skal være denne skjønnheten.

Milyn Jenson (22) Foto: Nowmagazine.com

Milyn Jenson er en sykepleier student som Justin Bieber skal ha møtt på et luksushotell i Beverly Hills. Om de fortsatt møtes er fortsatt usikkert, men hun skal være den direkte årsaken til at Gomez fikk nok.

– Ryktene skal ha det til at Bieber også skal ha vært noe bedugget av dop i dette tidspunktet, men noe må jo den kulørte presse ha noe å skrive om. Dessverre så er det fort gjort at en fjær blir til en hel hønsegård, når man er så kjent som Justin Bieber.

Alle som vet hvilke verdier 18 åringen har, og hvor knallhardt han jobber for sin karriere og sine fans, vet også at Justin Bieber ille er et dop-hue.

Du som er en ekte «Belieber» vet vel selvsagt også at det er 80 dager til verdens største superstjerne kommer tilbake til Norge? Her skal han holde et forrykende show med sitt team som ryktes å skal være på over 100 personer, (håper ikke alle skal være på scenen samtidig).

Du som er så heldig å ha billett, skal vite at den kan bli gull verdt, så pass godt på den.

Hvor mange følgere Justin Bieber har innen 16. april, er ikke godt å tippe, men ingen trenger å være overrasket over om han har rundet 35, 36 millioner følgere.

Det er mer enn 6 ganger Norges totale befolkningstall det. For den som ennå ikke har skjønt det, Justin Bieber er i ferd med å legge verden for sine føtter.

Snart kommer han til Norge!

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Veronica Orderud vet hvem som drepte tre i kårboligen

Man skal ikke se bort fra at hun var delaktig i drapene på sine svigerforeldre heller, men det hun er dømt for,...

Kvinner tenner på å se menn som suger hverandre

Kvinner tenner på å se menn som suger hverandre. Menn som er villig til å gi oral-sex til en annen...

Lukk