Justin Bieber (17) Foto: People.com

 

http://www.time.com/time/

 

Et av verdens mest prestisjetunge tidsskrifter- amerikanke TIME Magazine- har canadiske Bieber på listen over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden.

Ikke verst for en 17 åring som ikke synger bedre enn de fleste andre gutter på samme alder. Vel, litt bedre kanskje da.

– Bieber ble oppdaget av sin nåværende agent Scooter Braun på YouTube for tre år siden, og det er ingen tvil om at han fortsatt behersker sosiale medier. I dag rundet han ni millioner «følgere» på Twitter. Bare Lady Gaga har flere (9,5 millioner), og kjendiser som artisten Britney Spears og president Barack Obama kan bare misunne tenåringens popularitet.

Det er vanskelig for oss nordmenn å skjønne hans popularitet da vi ikke har slike helter her i landet. Bieber henger nok på noen pike-rom rundt omkring, men han er svært populær i svært mange forskjellige deler av verden takket være internet.

På YouTube er denne videoen blitt vist 523 370 061 ganger-


[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kffacxfA7G4[/youtube]

 

– Hvor mange millioner dollar Bieber har på bok er ikke lett å spå, men det er mange og helt sikkert vel fortjent. Han driver med mange andre ting enn å ta seg godt ut sammen med andre kvinnelige artister og celebriteter, han gir masse til veldedighet og har mange sunne og fornuftige argumenter- som en profesjonell superstjerne bør ha.

Det er ingen tvil om at heltene forandrer seg til tross for at Bieber kan sammenlignes med single superstjerner som Elvis og Michael Jackson.

Tiden forandrer seg allikevel etter mitt syn.

Min største helt var Sølvpilen fra et tegneseriehefte fra Disney.

 

Vargas


Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Korsfestelsens fredag

  Langfredag. Påskens høydepunkt på mange måter. Kristendommens viktigste hendelse, bortsett fra Jesu fødsel. Og Jesus sa: " Tilgi de...

Curves is there to love

Italienske forskere mener «plus size»-modeller gjør kvinner tjukkere. Flere har ønsket å fjerne magre modeller fra catwalken, men forskerne mener at...

Lukk