Det har blitt en vane etter at King of Pop, Michael Jackson døde i 2009, at han blir hyllet av andre fans, så sant det kommer en mulighet for det. Så skjedde også på Grauman’s Chinese Theatre i Los Angeles for et par dager siden. Da dukket Justin Bieber opp for å hylle legenden. 

Bieber er en selvutnevnt fan av MJ og er i tillegg nære venner av hans barn.

Den populære 17-åringen (snart 18) gikk ut på scenen og sa noen hyggelige ord om Michael før han sang sin egen tolkning av sangen «Rockin Robin», som Michael hadde en cover-versjon av i 1972.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=e-EcLsfmT2M[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dwamGZnWgDY&feature=related[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=3PyaveEATdQ[/youtube]

I skrivende stund er superstjernen i Europa, nærmere bestemt i Frankrike for å være med på NRJ Awards. Dette er et show i regi av radiokanalen NRJ som foregår i Cannes.

Coldplay og Rihanna er andre sterke navn på listen over celebriteter som har tatt turen til Europa.

Bieber på plass i Frankrike

Justin Bieber er ikke nominert til noen pris, men er tilstede for å kaste glans over showet, og dele ut priser. Det er ingen hemmelighet at han har et meget godt musikk navn også i Frankrike.

Vi som bor i Skandinavia ønsker selvsagt en konsert med Justin Bieber her hjemme, men det er foreløpig ikke kommet noe mer informasjon om dette.

Du får den infoen HER om du velger å følge nettopp denne bloggen. Det er svært mange som er spente på om Justin Bieber kommer til Norge, og jeg lover på tro og ære at jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å skaffe informasjon så snart det lar seg gjøre.

Vargas

Kilde

http://justinbieberliveradio.blogspot.com/

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
VIDEO- Sveriges mest irriterende menneske er en blogger

En ung svensk blogger, Hanna Widerstedt legger sinnene i kok i Sverige, like fort som hun legger ut nye videoer...

Kan elever bli nektet å gå på toalettet i skoletimen?

  Min gode venn Kristine skriver bloggen Terninger, hun har muligens Norges flotteste og beste blogg. Hun skriver om alt fra barns...

Lukk