[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=s2_Cww0xVYo[/youtube]

Den ene dagen er det rykter om at Selena Gomez, Justins kjæreste de to siste årene er gravid, den andre dagen er det igjen rykter om at det er knute på tråden.

Nylig ble vakre Gomez observert med en bok som omhandlet tips om hvordan å holde romantikken i live. Bokens tittel er ” The 5 Languages of Love: The Secret to Love”.

 Sikkert bare tilfeldig, men man kan jo begynne å lure siden en av Europas største nettsteder skriver om saken.

20 år gamle Selena og 18 år gamle Justin er et av verdens mest fotograferte par. Det kan på ingen måte være lett å bli fulgt med argusøyne av verdenspressen og paparazzier døgnet rundt uansett hvor man går.

– Det unge flotte paret har penger nok til å trekke seg tilbake til roligere omgivelser og bare bruke tid på hverandre. Men slik er det ikke i showbiz. En skuespiller blir sammen med artisten. Det har skjedd før og vil garantert skje igjen.

Dette paret vil bli blant de mest populære i mange år framover. Enten som et par, eller vær for seg.

Britiske Daily Mail har skrevet om paret i lang tid, og det er dette nettstedet som på ny kaster lys over et mulig brudd mellom Gomez og Bieber. Vi som vet bedre har vel allerede forstått at dette er kun et billig triks for å selge fler annonser og aviser- ikke sant?

Tror du forholdet mellom de de to vakre unge menneskene takler presset og at kjærligheten seirer?

Les mer hva Daily Mail skriver her.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Homofil programleder prøver å bli kvitt vagina-angsten

I det nye TV2 produserte programmet "Sent med Simen Sund" på TV2 Zebra får man møte den homofile programlederen gjøre ting få...

Lukk