Universal Norge skriver på sine nettsider i dag at de velger å plukke ut noen som er så heldig å få være med som publikum. Det kan bli deg! Les videre!

Ikke fortvil, det er mye igjen av året, og det er så absolutt ikke avgjort om Justin Bieber kommer til å gjøre en konsert i Norge ennå. I mellomtiden kan du gjøre alt du kan for å bli bedre kjent med verdens største superstjerne.

Justin Bieber (18) Foto: Universal studios.com

Universal Music Norge har gleden av å bekrefte at Justin Bieber kommer til Oslo den 30. mai 2012, for å gjøre en unik TV-sendt opptreden foran et utvalgt publikum.

*
Du kan bli en av de heldige som får være i publikum i studio den dagen. Alt du trenger å gjøre er å svare på spørsmålet nedenfor.

*
Universal trekker de heldige vinnerne 28. mai, og tar kontakt per telefon.
Vinneren må selv ta ansvaret, og kostnaden, for reise og opphold i Oslo.

Superbonus! Universal trekker en vinner som får møte Justin Bieber i egen person!

*NB. Er vinnerne under 18 år trenger vi en bekreftelse fra foresatte om at du kan motta premien. Hvordan dette gjøres får vinnerne beskjed om pr telefon.

Her er konkurranseskjema! Fyll ut så fort du kan, men vær rask- det er mange tusen «Beliebers» som ønsker det samme som deg!

Lykke til

 

Kilde

http://www.universalmusic.no/

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=4GuqB1BQVr4[/youtube]

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Roskilde festival 5- 8 juli 2012

  Fra 5. til 8. juli er det Danmark og Roskilde som gjelder for musikk og festival elskere. Årets festival vil...

Ståle Solbakken the Messias for Wolves?

Det kom i dag meget overraskende og veldig hyggelige meldinger fra Wolverhampton. Norges fremste unge trener, som var forespeilet å...

Lukk