Justin Bieber (19), gutten som er i ferd med å bli mann har en rekke ganger den siste tiden skuffet sine mange millioner fans, de såkalte «Beliebers» ved å proklamere sin tilbaketrekking som artist. 

– De færreste tror ikke et sekund på hans eget utsagn, nettopp fordi han er så ung. En artist i musikkindustrien kan holde på så lenge vedkommende har puls. Bieber har så vidt kommet i gang med en karriere som har gjort ham til en av verdens best betalte, mest omtalte og en av verdens viktigste artister under 20 år.

– Slikt blir ikke borte over natten uansett hva Justin Bieber skriver på Twitter.

Mulig han tar en pause, men musikken har en så enorm betydning i den unge mannens liv at han rett og slett ikke kan trekke seg helt ut av det. Han skylder selvsagt også fansen sin, verden over å fortsette som artist, som ikon og som forbilde for mange unge mennesker.

Unge Bieber har nær 48 millioner følgere på Twitter, 61 millioner på Facebook og hundrevis av millioner dollar på bok.

Filmen «Believe» har nå premiere og vil bli visst på kinoer over hele verden, en film som viser hvorfor Justin Bieber er blitt til den han er i dag. Fra ung gutt til en viksen mann.  En mann med verden for sine føtter kan ikke bare stikke av for å gjøre helt andre ting.

Justin Bieber er ikke bare manges store helt, for «Belibers» over alt er han like mye en tilstand som noe annet.

Det er bare snakk om tid før Bieber kommer med flere konserter, også i Norge, der de beste «Beliebers» bor. Når dette blir kjent vil vi selvsagt skaffe deg billetter til konsertene slik vi gjorde sist gang Justin var i Norge.

20. juni 2012 valgte vi å gi bort 2 Justin Bieber-konsert billetter til to heldige vinnere.  Malene (16) i Molde, og Tonje (15) fra Hamar ble de to heldige utvalgte som nå får sin drøm gå i oppfyllelse å se sitt store idol, live i Telnor Arena.

Snart vil Justin Bieber igjen stå på en scene et eller annet sted for å glede sine fans.

 

Foto: Flickr/ justin bieber fans

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kim Jong Un- verdens verste diktator faller i 2014?

http://www.youtube.com/watch?v=yuDRFWPmSCs Nord Koreas gale leder 29 år gamle Kim Jong Un var sanseløs dritings når han beordret drapet på sin...

Kåte eldre kvinner velger yngre menn og får napp

Modne kvinner vet hva de vil ha. Se ønsker først og fremst oppmerksomhet, sex og menn som holder ut så...

Lukk