I følge fler medier er det Biebers agent, velkjente Scooter Braun som bekrefter dette til blant annet VG. En glad-nyhet av de helt sjeldne til alle de stakkars «beliebers» som satt i kø på nettet i timevis for å få billetter. 

Hovedårsaken til en ekstrakonsert skal være at Justin Bieber setter stor pris på alle sine norske fans, og ønsker at så mange som mulig skal få oppleve en live forestilling. Dato er ennå ikke fastsatt.

– De to konsertene som holder 17. og 17. april ble revet bort på mindre enn en time. Da var det solgt mer enn 42000 billetter. To lesere av www.vargas12.com fikk en billett hver- helt gratis til denne konserten.

Det er grunn til å tro at en ny konsert blir holdt i den perioden Bieber og hans enorme Tour-Crew er i Skandinavia medio april neste vår.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tbEniex3n_A&feature=fvwrel[/youtube]

– Justin Bieber er en av verdens største artister og starter i disse dager med sin Amerika-Tour. Det blir konserter på løpende bånd fra Las Vegas til Los Angeles. Populariteten til den 18 år gamle artisten ser ikke ut til å ha noen ende.

– Superstjernen har mer enn 28 millioner følgere på TWITTER, han har fler følgere enn president Obama og presidentkandidat Mitt Romney til sammen på Facebook. Justin Bieber vil tjene sin første milliard i løpet av dette året.

Da er det på plass med en ekstra-konsert til sine norske fans etter min mening.

Dato vil bli publisert så raskt den er fastsatt av arrangør i Norge. Følg all info om Justin Bieber her på vargas12.com du også.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Ane Brun med årets TV aksjon Låt- pengene går til Amnesty Internasjonal

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=UyhpAJbYG2Q[/youtube] "STÅ OPP MOT URETT!" Et klokt og viktig slag ord for Amnesty som i år er TV akjonens arrangør...

Partnerbytte og gruppe sex- høstens store aktivitet for mange par

De aller fleste par i Norge velger å holde seg til sin faste partner. Noen fantaserer om å ta inn...

Lukk