[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=w3OMoMaJSV4[/youtube]

Justin og Selena Foto: http://popcrush.com

Det var bare et spørsmål om tid før Justin Bieber (18) samarbeidet med kjæresten Selena Gomez (20), og nå er det bekreftet at den kanadiske popstjernen har skrevet og produsert en sang for sin kjære.

– I et intervju med Canadas New Music Live, avslørte will.i.am nyhetene. The Black Eyed Peas-medlem var nylig på samme fly med Bieber følge 2012 Teen Choice Awards, og de to kom i prat.

– Justin Bieber som rundet 17 millioner følgere på Twitter, har også en enorm fan-skare i Norge som alle teller ned til april 2013. Da skal skal verdens største ungdomsidol holde to konserter i Telenor Arena.

Sannsynligheten er stor for at du da får høre Jusitns kjærlighets låt til Selena.

Vargas12.com gav bort to billetter til to heldige «beliebers» som får oppleve konserten på dag to, av Bieber konsertene i april. Lucky Girls!

Superstjernen er hjemme for å spille inn fler musikkvideoer fra låtene på sitt siste album «Believe». Verdensturneen fortsetter utover høsten med enda fler konserter i Las Vegas i september og Los Angeles i oktober.

Er du en ekte «belieber» og ikke har billetter til konsertene i Norge, så har du mange muligheter om du er villig til å reise for å se Justin Bieber. Han skal holde mer enn 50 konserter fram til sommeren 2013.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Kvinner higet etter pikk også i gamle dager…

  Oppsiktsvekkende historisk kartlegging av 1800-tallets holdning i USA til sex viser at datidens kvinner var mye mindre snerpete enn...

Silly season and everyone is linked to Wolves

Wolves is under reconstruction and Solbakken is rebuilding a team that will compare with the best in the Championship. Six...

Lukk