[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=woLQD_HW6qg[/youtube]

Som alle vet skal Justin Bieber (18) holde to konserter i april 2013. de 42000 billettene ble revet bort på et par timer. Dessverre så er det mange norske «beliebers» som ikke får se sitt store idol på norsk jord.

Vargas12.com er en blogg som gir andre muligheten til å få sine drømmer gå i oppfyllelse. Akkurat son Justin Bieber sier. Never say never. Du skal aldri gi opp håpet.

Det gjorde ikke Malene (16) fra Molde heller, da hun skrev en kommentar til vargas12.com i håp om å få gratis billett til en av de to konsertene som Bieber holder neste år.

Det fikk hun. Her er beviset:

Tonje (15) fra Hamar fikk også en gratisbillett, hun har ikke kommet seg over sjokket ennå så hun har ikke rukket å sende inn bildet av seg selv med billetten.

Allikevel vil det være muligheter til å se Bieber på konserter andre steder i verden. Både Danmark og Sverige får besøk av verdensstjernen i løpet av hans «WorldTour.»

Justin Bieber og Selena Gomez Foto: http://www.wenn.com/

– Da Justin var 15 år ble han oppdaget på YouTube av Scooter Braun, som senere ble hans manager- resten er et eventyr som bare fortsetter.

– Unge Bieber har fler følgere på Facebook enn USAs President Barack Obama og President kandidat Mitt Romney til sammen. Justin har mer enn 26 millioner følgere på Twitter og er god for mer enn 100 millioner Dollar.

Unge norske menn har en særegen måte å mislike, ja til og med å hate Justin Bieber på.

– Selvsagt faller de fleste kritiske uttalelsene om hvorfor Biebers musikk og utseendet er så forferdelig på sin egen urimelighet, all den tid gutten selger millioner av album og blir elsket av enda fler.

Ikke alle behøver å like JB eller musikken hans, men det er stor forskjell på å mislike, og å hate.

– Uvitenhet, misunnelse og det faktum at det faktisk er «in» å mislike Justin Bieber gjør at mange slenger seg på hate-bølgen fra norske unge menn og gutter. Patetisk, umodent og typisk norsk etter mitt syn.

Faktum er at den canadiske artisten ligger godt an til å bli den mestselgende stjerne i moderne tid. Han kan bli den største av dem alle.

Også større enn selveste Michael Jackson. Det bør du tenke over neste gang du har planer om å mobbe Justin Bieber på nett eller blant dine venner.

Malene og Tonje, som var så heldig å få gratis billetter via vargas12.com– og alle de andre «beliebers» vil være vitne til et gigantshow på Telenor Arena på Fornebu utenfor Oslo 16. og 17. april.

22. april 2013 vil superstjernen gjeste Sverige.

Justin Bieber er i ferd med å legge verden for sine føtter.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Maria Mohn Bedtime Story video- VG lista neste?

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=57-oLQYx-2A[/youtube] Det er  Linn Marie Christensen som er regissør og fotograf/cinematograf for Marias musikkvideo. - Maria Mohn er en norsk artist som...

Forelsket på ny- Kan partnerens barn by på problemer?

Våre barn er det viktigste som finnes for oss foreldre. De er de viktigste i verden. De er framtiden og...

Lukk