Ventetiden er over for millioner av Beliebers verden over, endelig er “Boyfriend” ute, og reaksjonene vil ikke vente på seg. Denne videoen kan være den som vil slå alle tidligere rekorder på “YouTube”.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=qlEp1U7tfjI[/youtube]

Neste begivenhet er albumet “Believe”, dette kommer 19. Juni! Låta “Boyfriend” skal fremføres live for første gang på amerikanske “The Voice” 8. mai.

 

– Når Justin Bieber slipper snart gir ut sin turnéliste på Twitter vil mange bli skuffet og noen bli hysterisk lykkelige fordi Bieber og hans Crew har valgt nettopp deres by som sin destinasjon for sin konsert.

– Det går rykter rundt Justin Bieber at den kommende turneen skal være av det verdensomfattende slaget, og skal på gå i nærmere to år!

Det er som sagt rykter som går på Internett, men skulle det være hold i disse vil jo sjansene øke for at Justin kommer til Norge også.

– Jeg lover å holde DEG oppdatert, da er det viktig at du logger deg inn på denne bloggen for å følge med, for å unngå å gå glipp av billetter når disse skal gies bort- om Justin Bieber kommer til Norge.

Følg med!

PS: Åpenbart noe forsinkelse på hele videoen til “Boyfriend”!

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Terroristen vil slippes fri eller få dødsstraff

Dag tre i retten blir ikke fullt så dramatisk som de to første, men masse-drapsmannen er mer irritert og virker langt mer...

Lukk