[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=COJCN3Mhr14[/youtube]

 

Hva er det som gjør at en helt vanlig kjekk kar blir verdensstjerne i ung alder, bare for at han er litt over gjennomsnittet flink til å synge?

Ting ser ut til å ta helt av etter at filmen » Never say never» kom på kino. Og det er selvsagt ikke bare i Norge folk ( unge jenter og gutter) går mann av huse for å se filmen. En film om en canadisk 17 åring som er glad i å vise seg fram i,  han liker å synge og se ok ut. Filmen ble meget godt mottatt i Norge og Bieber er mer popp en noen gang.

Hvorfor det?

Hva er det Justin Bieber har som ikke andre unggutter med sangstemme har? Noe må det være, for maken til suksess skal du lete lenge etter.

Ingen kan vise til samme popularitet, det må i så fall bli Michael Jackson, når han var ung superstjerne…

http://justin-bieber.org/

Onde tunger vil ha det til at unge Bieber skal ha blitt sammen med Katy Parry, det er selvsagt sludder og vås. Justin Bieber er lykkelig forelsket i den jevnaldrende sangerinnen Selena Gomez (18) . Og de har vært sammen snart et år.

Kim Kardashian (29) har også vært linket til Bieber, og det samme har Jasmine Villegas (17). Det er stadig nye navn linket til Bieber og sånn vil det fortsett fordi han er en stor stjerne, og ryktene går 24/7 for slike superstjerner. So, get use to it!


Justin Bieber (17)  Foto: NRK.no

 

Bieber kan takke Internettet for sin suksess, det er ene og alene grunnen til at han er blitt alle- mannseie, mange millionær, og ungpike drøm på en gang. Den globale gjennomslagkraft Internettet har, og  hvilket sterkt medium video/ musikkvideo er. Justin Bieber la ut musikkvideoer på YouTube der han sang kjente coverlåter, dette ble snappet opp av snarrådige agenter, som huket tak i Bieber og gjorde han til verdensstjerne.

Agent Scooter Braun gav canadieren hans første kontrakt.

Alexis Jordan

Alexis Jordan (19) Foto: Sunday Herald Sun

 

Alexis Jordan er en annen ung sangstjerne som har slått gjennom på samme måte. Hun ble oppdaget av norske Stargate, og er kommet så langt som under vingene til selveste Jay Z. og hun topper mange lister med låta » Happiness»

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=p23xW1kUtAY&feature=related[/youtube]

 

Moralen må jo være, har du et videokamera/ webcam og en brukbar sangstemme så kan det være store summer å hente.

De som blir superstjerner i dag, legger film av seg selv på YouTube så går det kun kort tid, så ringer en agent og lurer på om du vil skrive kontrakt…

Er det virkelig så enkelt?


Jeg burde ikke sluttet med de sangtimene…

 

Vargas


http://www.vg.no/film/artikkel.php?artid=10099650

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hele Norges Wenche er død

  Wenche Foss var Norges største diva, elsket av folket. Hun debuterte i 1935 som Ingrid i Vilhelm Dybwads operette...

Video- Hvilke fetisjer har du?

  [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=mHfj6uozi7c[/youtube] Det finnes svært mange forskjellige fetisjer og noen av de kanskje mer spesielle enn andre- En seksuell fetisj...

Lukk