Superstjernen Justin Bieber jakter et nytt Norges besøk. UPS, hva lærte du sist? Ingenting? kommer han tilbake for å si sorry? Eller for å besøke sine trofaste fans? Kanskje for å melke enda noen kroner fra «styrtrike fjortiser?»

Unge jenter som er villig til å betale hva som helst for å møte sitt store idol er fortsatt i flertall, dessverre. Ifølge Dagbladert.no er det nemlig lite konkret info mht billettene Bieber og hans crew kommer med.

Justin Bieber entrer Telenor Arena i september 2016. Blir fansen lurt igjen? Sansynligvis.

Av tidligere erfaring er det ikke mye Justin Bieber er villig til å by på, når han er i Norge. Enten er konserten kortere enn annonsert, eller så forlater han konsertområdet tidligere enn antatt. Selvsagt til stor skuffelse for alle fans som har sett fram til konserten i ukevis og i tillegg betalt mye penger.

Justin Bieber - Telenor Arena

NRK P3 via Compfight 

Vi anbefaler at du som forelder eller som fan, ikke bestiller billetter denne gang. Sjansen er nemlig overhengende for at din datter, enda en gang blir skuffet over Just Bieber. Superstjernen ser ut til å ha gjort det til et varemerke, å drite i egne fansen. Nå er nok nok.

Det er fansens tur å  si fra at dette finner man seg ikke i lenger. Bieber har blitt en ufyselig fyr med manglende respekt for egne fans. Og for at norske unge jenter ikke skal bli lurt flere ganger, bør de holde seg hjemme.

Billettservice frasier seg alt ansvar fra alle artisters gjøren og laden – forståelig nok. De skal jo tjene penger og kan ikke garantere for hans oppførsel, eller mangelen på sådan.

Ergo, så lenge plateselskapet eller arrangør ikke kommer på banen og garanterer for billetter og konsert, så ligg unna. Så enkelt er det. Alle seriøse arrangører og plateselskap kan tvinge en artist til å opptre, for å sikre kvalitet på scenen. Det er bare å holde igjen pengene til konserten er over.

Universal er giganten som har ansvaret for at Just Bieber leverer på scenen, de skylder på arrangør Atomic Soul, som på sin side ikke vil gi noen garanti for noe som helst.

Billettprisene forteller alt. 17.000 kroner for VIP-billett der det «garanteres» for selfies med Justin Bieber er hårreisende. Ikke gjør det, er vår oppfordring. Dere blir sannsynligvis lurt igjen.

Kilde: Dagbladet.no

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Dårlige kolleger kan være helseskadelig for deg

Den dagen du gruer deg til å gå på jobb, fordi dine kolleger ikke gjør jobben sin, overstyrer dine meninger...

Visste du om nettportalen, Norskenyheter.com?

NorskeNyheter.com er nettstedet som først og fremst gir deg en oversikt over alle norske bingosider, nettcasinoer og bettingsider i jungelen...

Lukk