Justin Bieber Foto: SIDE2.no

 

ser det ut til at hylende norske Beliebers endelig får viljen sin. Justin Bieber ligger an til å bli booket på Lerkendal Stadion sommeren 2012.

Odd Rustad som er daglig leder i Rosenborg arena sier at Bieber kan være på vei til Norge.

– Ja, Justin Bieber er en av de artistene vi har hørt fra arrangørhold kan være interessert i Trondheim og eventuelt andre Norge byer.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=LUjn3RpkcKY[/youtube]

Til tross for slakt i de fleste norske medier for den siste platen, som er en juleplate ( Under the Mistletoe)er det grunn til å tro at alle billetter vil bli solgt i løpet av minutter, uansett pris.

Justin Bieber er en populær gutt – faktisk så populær at hans mest ihuga fans kaller seg «Beliebers». Men Justin har lenge vært sammen med artisten og skuespilleren Selena Gomez.

Og det er ingen tvil om at Odd Rustad i Rosenborg arena  gjerne vil ha et tenåringsidol på scenen sin.

– Hvis Justin Bieber skulle velge Trondheim, så er vi i likhet med resten av byen kjempeglade for det.

Det er ikke fastsatt noen endelig dato for når et av verdens største ungdomsidol kommer til Norge ennå.

Et av verdens mest prestisjetunge tidsskrifter- amerikanske TIME Magazine- har canadiske Bieber på listen over de 100 mest innflytelsesrike menneskene i verden. Slett ikke verst for en 17 åring som har vært stor stjerne i Canada og USA i mange år allerede.

Det ligger i kortene at Justin Bieber vil fortsatt ha en meget høy stjerne for norske fansen når han kommer til Norge sommeren 2012.

For å få absolutt siste nytt om Biebers konsert i Norge, bruk denne linken til å få alle vargas12.com sine nyeste innlegg hver eneste dag.

Følg med!

 

Vargas

 

 

Kilde

 

 

NRK.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Verdens beste ZLATAN med boken om sitt liv

      Zlatan Ibrahimovic´ (30) Foto: VG.no “Ibra”, eller Zlatan Ibrahimovic´ som han heter. Er den mest kjente svenske og...

Israel vs Iran- krigenes krig?

  Kan Mahmoud Ahmadinejad være i stand til å framstille Atomvåpen i Iran? Foto: Nettavisen.no Hvis en av verdens farligste menn...

Lukk