En av Justins nære venner skal ha bekreftet ovenfor Magasinet MAG, at Justin og Rihanna (24) hadde sex etter at de flørtet med hverandre på en basketballkamp i Los Angeles 20. februar 2011.

Da var Justin Bieber (18) sammen med Selena Gomez (20), forholdet tok slutt i november i fjor. Da hadde det turbulente forholdet vært «av og på» i lengre tid. Foreløpig har ikke ryktene om at det er Rihannas flørt med Bieber som er skyld i bruddet blitt bekreftet.

Allikevel er det ingen hemmelighet at Justin og Rihanna har vært gode venner siden Justin slo gjennom som artist i 2009, med låta «One Time».

Dette er to av verdens mest omtalte artister de to, kanskje tre siste årene. Ingen andre romanser enn de kongelige, selger bedre enn dette. Nettopp derfor kan det selvsagt være et fabrikkert rykte.

Justin og Rihanna Foto: HollywoodLife.com

– Han har siden da blitt en superstjerne og verdens største ungpikeidol, samt å inneha flest følgere på Twitter.com. Justin Bieber laget et durabelig leven da han kom til Norge 31. mai 2012. Mange tusen «Beliebers» med og uten billett stormet Oslo-sentrum får å få øye på sitt idol da han holdt en kort konsert på en lekter rett utenfor Operaen.

Justin Bieber kommer til Norge og skal holde ikke mindre enn tre konserter 16. 17. og 18. april i Telenor Arena. Alle billetten ble revet bort på rekordtid.

Selena Gomez skal ha fått vite om Justins sidesprang, og deretter konfrontert sin kjæreste om ryktene. Bruddet var uunngåelig.

Rihanna har et noe lurvete rykte selv, og er nok i stand til å ødelegge hvilket som helst forhold om det var ønskelig. Den 24 år gamle skjønnheten fra Barbados er en av verdens mest fotograferte kvinner, som i tillegg leverer pop-hits på løpende bånd.

Ryktene skal ha det til at Rihanna har funnet tilbake til bråkebøtta som mishandlet henne for et par år siden, Chris Brown.

Kilde: Radaronline.com

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tone Damli synger for Sverige i Slagerfestivalen

Den svenske musikk-journalisten Markus Larsson levner allikevel ikke Tone Damli (24) og Erik Segerstedt (29) nevneverdig suksess. Den svenske og norske artisten...

Vinterferien står for døren- Ungene alene hjemme eller tur?

Vinterferie er ikke noen selvfølge. Mange foreldre kan ikke ta fri, til tross for at ungene har en hel lang...

Lukk