Norske Beliebers har laget sin egen hyllest til verdens største pop-ikon. Det er bare timer igjen til Justin Bieber kommer til Norge.

Han vil garantert merke at han kommer «hjem» til verdens mest ivrige, trofaste og lidenskapelige fans.

Tora Lovise Wårheim Johansen er arkitekt og ideskaper til den fantastiske videoen som skal vises i Telenor Arena til ære for Justin Bieber. Videoen er allerede vist mer enn 100.000 ganger på Youtube på noen få dager.

Andre dyktige mennesker som har gjort denne videoen så bra er: Toril Johansen fra Harstad, Elisabeth Pettersen fra Kristiansand, Tuva Fløyn fra Trondheim, Erle Mikkelsen og Eirik Dammyr fra Oslo og Synne Fagermo fra Ålesund,

Justin Bieber skal bo på ærverdige Holmenkollen Park Hotell under hele oppholdet.

Ryktene svirrer og det er fortsatt ikke kjent når han lander på norsk jord. Mandag kanskje tirsdag.

Uansett så er det masse styr rundt et potensielt billettsalg i Norge. Nettstedet Viagogo selger nemlig Justin Bieber billetter til svimlende summer. Opp mot 10.000 kr for de dyreste velger nettbyrået å ta for en billett. Noe som er forbudt i Norge.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QFv3sXO96r4[/youtube]

Forbrukerombudet setter alt inn på å stoppe kjeltringene som prøver å gjøre seg rike på unge desperate Beliebers som er villig til å strekke seg langt for en billett.

Her er noen konsertvett- regler det kan være smart å forholde seg til:

• Pass på at du får i deg nok mat og vann gjennom dagen og kvelden!
• Kle deg godt. Det kan fremdeles være kaldt i april, og det norske været kan være uforutsigbart.
• Hold deg sammen med dem du skal på konsert med. Gjør gode avtaler på hvor dere skal møtes om dere skulle komme bort fra hverandre.
• Lytt alltid til beskjeder fra arrangør, politi, vakter, helsepersonell og andre som jobber på arenaen.
• Ta godt vare på hverandre! Ikke press i køen og hold dere rolige. Alle vil få plass inne på arenaen, så ingen grunn til å stresse. Hvis du vil ut av mengden kan du gå ut til siden, og trekke deg tilbake til et området med mindre trykk.
• Ingen harde gjenstander vil være tillatt å ha med seg inn på arenaen. Dette gjelder også paraplyer, flasker, brus bokser etc.
• Profesjonelt foto- og videokamera er ikke tillatt. Du kan ta med deg mobilkamera eller kompakt kamera uten profesjonell linse.
• Vi anbefaler på det sterkeste at alle under 13 år går i følge med foresatte eller eldre venner som også har billett til konsertdagen.

Dørene åpner kl 18: 30 alle dager. Husk at du som har plassbillett trenger ikke å stå i kø før konserten.

God fornøyelse!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Zara Larsson- merk deg navnet

Om du ikke har hørt om Zara så vil du nikke gjenkjennende til hennes meget populære låt som topper VG-lista...

Kan enebarn ta skade av å ikke ha søsken?

Enebarn har muligens et ufortjent dårlig rykte. Kjenner du et enebarn og oppfatter dette som både bortskjemt og litt vel overmodig mot...

Lukk