Justin Biebers ny flamme heter Ella. Justin Bieber (19), verdens største artist har fått seg ny dame. Det er den smellvakre Ella-Paige Roberts Clarke (17). Justin skal ha møtt den britiske artisten i fjor da de begge var på et show i Los Angeles.

Bieber og hans stab, inkludert flotte Ella skulle feire Justins bursdag på legendariske Londons Cirque du Soir i Storbritannia. Det ble på ingen måte noen vellykket fest for den meget populære verdensstjernen og hans festgjeng. Datteren til Will Smith, Jaden (14) skal også ha vært med på dette partyet.

Hele crewet til Justin Bieber ble bedt om å forlate lokalene på klubben, eller sirkuset som det egentlig er, pga krangel mellom Biebers vakter og sikkerhetsvaktene på stedet. Artisten skrev på Twitter at det var tidenes verste bursdag.

Justin Bieber har tatt sin Believe-Tour til London, og har der vært innom de fleste bedre klubbene i verdensmetropolen. Han har benyttet seg av det faktum at i Storbritannia er det 18 års aldersgrense for å kjøpe alkohol og for å komme inn på de beste nattklubbene. I USA er det som kjent 21 års aldersgrense.

Justin Biebers ny flamme heter Ella…

Ella-Paige Roberts Clarkesom er en meget dyktig artist er ofte å se i Los Angeles og vet hun bli gjenstand for misunnelse når millioner av «Beliebers» får vite at det er hun som har stjålet verdensstjernens hjerte.

I april er det Norge sin tur til endelig å få besøk av den unge superstjernene. Hele tre dager til ende, 16. 16. og 18. april vil stå i Justin Biebers tegn for svært mange unge norske jenter.

Flere ungdomskole-rektorer har valgt å si ja til la Bieber-fansen som har søkt om å slippe skolen tidlige på selve konsertdagen.

Som du sikkert vet så er Vargas12.com en av mange bloggere som har gitt bort gratis billetter til «Beliebers» som selv ikke fikk tak i billett. Såpass må man gjøre for sine trofaste lesere.

Om Justin har kommet over Selena, så er det kanskje Ella-Paige som er med verdensstjernen til Norge. Om forholdet varer så lenge.

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hvordan skal din perfekte sex-partner være, teller størrelsen?

Vil du ha din sex-partner liten eller stor, tykk, frodig eller tynn? Stemmer det at størrelsen på penis ikke har...

Her de IDOL-finalistene 2013!

Årets 10 finalister har sunget seg gjennom det trange nåløyet og skal sloss om seieren i den knalltøffe konkurransen i...

Lukk