As Long As You Love Meer kanskje den største hiten på verdensstjernens siste album. Den låta vil du og mange andre se og høre når Justin Bieber kommer til Norge i april 2013!

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=R4em3LKQCAQ&sns=tw[/youtube]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WgVTVbg4AMI[/youtube]

Vargas12.com er en blogg som gir andre muligheten til å få sine drømmer gå i oppfyllelse. Akkurat son Justin Bieber sier. Never say never. Du skal aldri gi opp håpet.

Det gjorde ikke ikke Malene (16) fra Molde heller, da hun skrev en kommentar til / i håp om å få gratis billett til en av de to konsertene som Bieber holder neste år.

Det fikk hun. Her er beviset:

 Tonje (15) fra Hamar fikk også en gratisbillett, hun har ikke kommet seg over sjokket ennå så hun har ikke rukket å sende inn bildet av seg selv med billetten.

Justin Bieber er en av verdens rikeste artister, og han selger billetter og plater som ingen andre kan drømme om. Hvor langt 18 åringen vil nå på pop-himmelen vites ikke, men du vil garantert høre om han i mange år framover, til enorm glede for mange millioner “beliebers” verden over.

Mange elsker å hate Justin Bieber, det er det ofte taperne som gjør, og de som ikke skjønner bedre. De er det bare veldig synd på. Misunnelse kan bli til hat.

Er du en “Belieber” så ikke gi opp håpet, det er andre bloggere som vargas12.com som også velger å gi de som fortjener det mest, muligheten til å nå drømmen.

Tonje og Malene fikk gratis billetter til Justin Bieber fordi dere kommentarer skilte seg ut i mengden, og de leste hele innlegget før de skrev sin kommentar.

Gratulerer til dere begge!

 

Vargas

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/musik/musikvideor/article15197886.ab#

 

 

 

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Tapt kjærlighet – livets vanskeligste smerte?

Du har funnet ditt livs kjærlighet, som du er sikker på at du skal dele resten av livet med.  Så...

Lukk