For en finale vi får i Berlin 6. juni! Juventus slo Real Madrids, fjorårets vinner med 3-2 sammenlagt.

https://www.youtube.com/watch?v=fKzuCpCTems

Andrea Pirlo snart 36 år og Buffon allerede 37 år, legender for lenge siden, allikevel aktiv. På aller høyeste nivå, og de skal underholde fotballverden slik bare gamle kunstnere kan det. På den andre siden står Messi og Co.

Sett av lørdag 6. juni til århundrets fotballkamp.

Real Madrid lyktes med svært lite, og det hele rant ut mellom hanskene på keeper-legenden Casillas, skulle ta et innkast helt i sluttminuttene, bare for å bli avblåst for feil innkast. Om Buffon kunne ha gjort det sammen? Kanskje, men tvilsomt, han er sikkerheten selv, gode gamle Gianluigi.

220px-Champions_League_pokal

Juventus

jmage via Compfight

Mange gleder seg nok over at det er «den gamle dame» Juventus, som for første gang siden 2003, da de tapte finalen mot Milan etter ekstraomganger, på Old Trafford i Manchester.

Barcelona er store favoritter, men å få se de aller største heltene i en siste Europa Cup-finale er en drøm for veldig mange. Se for deg et Pirlo-frispark i krysset, eller Buffon’s eventyrlige personlighet og redningsprosent – om finalen  skulle gå til straffespark-konkurranse.

Messi, Suarez og Neymar har ikke gjort annet enn å score mål gjennom hele denne sesongen. Men Juventus – som nylig vant Serie A i Italia – for fjerde sesong på rad, har et meget gjerrig forsvar. De kan kanskje holde en stund, også mot et så godt lag som Barcelona.

Eller kanskje Suarez, som også spiller for Barca som kjent, finner en ny arm å sette tennene i!

Barcelona, som spiller sin fjerde finale på ti år. Imponerende!

Skal du bare se en fotballkamp i år. Gjør et klokt valg. Se Champions League-finalen lørdag 6. juni. Det skal noen hundre millioner andre seere også.

 

Foto: Wikipedia.org

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norges viktigste SEX-Inspirator har fått blogg!

Norges viktigste SEX-Inspirator har fått blogg! En av Norges fremste sexleketøy-eksperter, flotte Cecilie Kjensli har endelig fått egen blogg.  Nettbutikken...

Barcelona til finalen i Champions League!

Barcelona har en spiss-trio som har gjort 114 mål seg i mellom, denne sesongen - vi snakker selvsagt om Messi,...

Lukk