Dani Alves (34) den lille, fortsatt kjappe høyre backen som har en eventyrlig karriere bak seg, vil avslutte karrieren med stil. Brasilianeren vil gjenforenes med sjefen han hadde i Barcelona, Pep Guardiola. 

Manchester City er nok noe desperat, særlig eierne som ikke vant noe som helst forrige sesong. Pep skal ikke miste mange poeng i starten av neste sesong, før det begynner å ulme under føttene hans. Dani Alves er én blant svært mange andre gode spillere som kan være på vei til Etihad. Milliarder av kroner er allerede brukt, de rike sjeikene i City vil bruker mye mer – får å få laget tilbake på vinnersporet.

De fleste vet at Pep Guardiola kan klare å lykkes i Premier League, men første sesong med Manchester City, gav nok spanjolen noe flere rynker i pannen enn han hadde forventet. Så langt i sin fantastiske manager-karriere, har Pep vunnet det meste med Barcelona og Bayern München. Han vil gjøre alt han kan for å vinne det som vinnes kan – om han får nok tid i Manchester City også.

Å signere ekstremt erfarne Alves, kan gi Manchester City en ny dimensjon, en vinnerskalle som vet hva som skal til. For har man hundre landskamper for Brasil, 190 kamper for Barcelona og 175 for Sevilla, kan man nok gjøre rede for seg i Premier League også. I tillegg har den 1,72 m høye backen vunnet en rekke trofeer, deriblant Champions League-trofeet tre ganger.

Kampen om trofeer for de engelske topplagene, de seks store, som kan vinne Premier League, har neppe vært tøffere. Å nå Champions League-spill ved å komme blant de fire beste – en annen tøff utfordring, siden to er tvunget å komme på de elendige plassene fem og seks.

Skulle Pep Guardiola mislykkes igjen, ved å ikke ta noen trofeer kommende sesong, kan Dani Alves brått angre på å flytte fra Italia og Juventus. For da vil Sheikh Mansour kanskje svinge sabelen og Pep må finne seg ny klubb. En tåpelig hypotese åpenbart, men så tøft er det faktisk i toppen av Premier League. Får man åpent sjekkhefte, må man finne seg i å stilles krav til også.

Dani Alves har signert en toårsavtale med Manchester City.

Siden Vargas12.com er nøye med å følge de fleste store overgangene til og fra engelske klubber, kan vi ta med at Liverpool har sikret seg Mohamed Salah fra Roma, at Chelsea er i ferd med å sikre seg Tiemoue Bakayoko fra Monaco for £35 millioner. Noe som gjør det meget sannsynlig at José Mourinho får hente Nemanja Matic fra gamleklubben.

Antonio Conte og Chelsea er ‘venner’ igjen, med ny kontrakt og mer penger på konto, skal italieneren være i gang med forsterke og rydde i stallen til den krevende andre-sesongen. Juventus var Contes forrige arbeidsgiver og han har lagt sin elsk på flere av lagets spillere, men Juve er ikke hypp på å selge sine beste menn. Et bud på Alex Sandro på £45 millioner, er blankt avvist.

Vi har fulgt med eventyret om at Christiano Ronaldo skulle ville forlate Real Madrid. Vi tror det blir med det, et eventyr.

12. august starter Premier League-sesongen for 2017/18 opp igjen. Å få se Dani Alves i Manchester City-drakt blir fantastisk.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Liverpool mener alvor!

Liverpool mener alvor! John W. Henry og Tom Werner er nok middels fornøyd med at Liverpool havnet på fjerdeplass, mer...

Lukk