Lille Blackpool klarte det ingen trodde de skulle klare, slå Cardiff i Play Off finale og rykke opp til selveste Premier Leauge. Og får dermed 850 millioner kroner dundrende inn på konto, det vil si at de slipper å vaske draktene sine selv. For det har faktsik samtlige spillere gjort denne sesongen, pga tynnslitt økonomi.

Siden nedrykket fra den øverste divisjonen i 1971 har klubben fra Lancashire en bortgjemt tilværelse i de lavere divisjonene i England, gjerne helt nede på nivå tre og fire.
Med en sterk avslutning på sesongen, der de vant seks av de åtte siste kampene, karret de til seg den sjette og siste playoffplassen.
Og med seier i finalen ble opprykket et faktum.

Den fargerike manageren Ian Holloway vet det blir en kamp om tilværelsen for lille Blackpool, og ikke minst en kamp om å forvalte pengene de får, fornuftig. Fordi det er for høye kjøpesummer, og for høye lønninger som lager problemer for de fleste klubbene også i England.

Personlig så synes jeg det er bra, og kanskje et sunnhetstrekk, at går ann for en liten klubb med begrensede middler, å klare bragden det er å rykke opp til den beste , største, og rikeste ligaen i verden- Premier Leauge.

Men om de greier å overleve der, er vel heller tvilsomt desverre.

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Voe V Wulff

Hvem er vakrest og hvem er størst i bloggosfæren? Hvilke lister køddes det med, og hvem lyver om hvem? Det...

Sko, sandaler eller mokasiner…

http://www.forzieri.com/usa/deptd.asp?l=usa&c=usa&dept_id=75 Det er enorme mengder utvalg sko for menn også. Men det er ikke alt som passer alle. Derfor må...

Lukk