«Skal vi Danse» er tilbake på skjermen, men ikke alle danserne er like velkomne som andre. Kan det ikke rett og slett bli for mye Carl i Hagen?

Fremskrittspartiets store leder gjennom mange år har gjort en formidabel jobb som politiker, men nå har han gitt seg som leder i partiet, kan han ikke reise til Torrevieja i Spania og bli der da? Må han være så PR. kåt at han til enhver tid er å se i mediabildet?

– Årsaken til at han og kona Eli ikke møtte til valg-vake hos FRP på valgnatten er jo helt åpenbar. Han fikk ikke være alene i fokus. Nå er det jo som kjent Siv Jensen som styrer den butikken, med vekslende hell riktig nok. Hagen er nok også bitter for at Jensen lykkes med det han aldri fikk til, nemlig å havne i regjering.

Om Siv er riktig dyktig i forhandlingsposisjonene, kan hun bli finansminister i regjeringen Solberg. Gud bedre! Det blir en annen bekymring i en kommende bloggpost, om så skjer.

Hagen skal altså på parketten å vise sin dansekunstner. Noe Eli garantert har lært sin ektemann opp igjennom årene. Problemet er jo nettopp det at Eli og Calle-mann ikke skal danse sammen, men konkurrere. Mulig kan dette bli underholdende, men ærlig talt- blir det ikke litt vel mye Carl I Hagen?

– Den gamle politiker-reven har jo mange tilhengere, men det er bare de fra FRP. Alle andre- ihvertfall de fleste andre har både Eli og Carl Ivar fått mer enn nok av de kranglefantene. De krangler ikke så ofte seg i mellom lengre, men med absolutt alle andre. Riksklysa, selveste Tor Fløysvik, skal nok få passet sitt påskrevet som dommer i «Skal vi Danse» om han prøver seg med noen sleng bemerkninger til fru Eli.

Therese Cleve er den danseren som skal streve med å få den tidligere FRP-formannen til å samarbeide. En oppgave som krever det meste. Første hinder er en velkjent vals for Hagen og Cleve. Ingen skal stemmes hjem i første program. Uansett er det allerede avgjort at Carl I Hagen ikke får min stemme.

Ikke om han danser valsen til 4 x 10 av dommerne.

Her er de andre deltagerne:  Kathrine Sørland, Venke Knutson, Linda Johansen, Isabella Martinsen, Jarl Goli, Rein Alexander, Kim Daniel Sannes, Pål Anders Ullevålseter og Eirik Søfteland samt kona Eli.

Favoritt til å vinne må bli Isabella Martinsen. Tøff, elegant nordlending som vet å sette den ene foten foran den andre på elegant vis. Sexy og klok dame.

Premiere lørdag 14. september kl 19:30 på TV2.

 

Vargas

Foto: Flickr/ Studentersamfunnet i Bergen

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Stephen Hawking – en levende legende med enorm kunnskap

Mr. Stephen Hawking leter etter de svar menneskene har spurt seg i millioner av år. Hvorfor er vi her? Og...

Kjenner du din partner godt nok? Er du helt sikker?

Du som er ung og ser fram til å få din første kjæreste vet neppe hva du skal se etter....

Lukk