Om du kjører tre venner til flyplassen og vinker de farvel, og er vitne til at de går ombord. Så kjører du hjem til deg selv, i det du går ut av bilen så ser du tre personer som går vekk i fra din nabos bolig. Det er de tre vennene du nettopp har kjørt til flyplassen, og som du med sikkerhet så gå ombord.

Har du opplevd unaturlige og uforklarlige ting du ikke kan forklare? Begynner du kanskje å bli gal, eller må man stole på det man faktisk ser med egne øyne.

– Man kan selvsagt bli skremt av mindre. Du mistet din bestemor for 12 år siden, du var veldig knyttet til henne. Hun var syk lenge, og døde av kreft. Så går du på bussen, slik du gjør hver eneste morgen på vei til jobb. Du setter deg og blir sittende i 4 seters sete, der man sitter to og to.

– Da bussen stopper for å ta på nye passasjerer, er det din kjære bestemor, som plutselig setter seg rett ovenfor deg.  Du sier, «bestemor, er det deg?» Kvinnen som sitter rett ovenfor deg ser rart på deg og sier bare «Unnskyld, kjenner vi hverandre?» Skremmende og uvirkelig, selvsagt. Bestemor har jo vært død i mange år, eller har hun egentlig det?

_Paranormale opplevelser er et vidt begrep som omfatter blant annet telepati, klarsynthet, synlige og ikke-synlige effekter, spøkelser og poltergeist. I følge Jan Guttulsrud fra «Norsk Parapsykologisk Selskap» kan begrepet kort forklares som interaksjon mellom menneskesinnet og omgivelsene i en svært bred forstand. Og derunder finner vi altså mange fasetter.

– Hunden må luftes, men det er så kalt, det snør og blåser veldig, så du setter hunden din ute i lenken rett utenfor huset. Etter 20 minutter går du for å se etter hunden, den er borte, og halslenken ligger igjen i snøen. Du blir bekymret, går inn for å kle på deg for å gå ut å lete. I det du kommer ut, står hunden der- med halslenken rundt halsen, og det er ingen andre spor enn hundens i snøen…

 

Noen ganger må man klype seg i armen når uventede, skremmende og uforklarlige ting skjer.

Se for deg denne situasjon.

Du våkner i det du mener er din egen seng, men ved din side ligger den en gammel mann, en mann du aldri har sett før, ha ligger å ser på deg med streng mine, som om han er svært sint på deg, han er skrukkete og ikke noe hyggelig syn. Du blir skremt og forlater soverommet- du går ut i gangen, der møter du din egen far. Han kjenner deg ikke igjen, men han har en baby i armene, et pike barn. Det er deg…

Når mennesker dør, men ikke dør nok- hører man ofte om utrolige syn vedkommende hadde i det de kom tilbake til livet. Sterkt lys, en god indre følelse uten smerte, livet passerte i sakte film, uten frykt. Dette er ofte ting dom blir nevnt med mennesker som berget i siste liten.

– Hva som skjer mellom himmel og jord er det ikke lett å sette fingeren på. Det som er sikkert er at vi mennesker ikke kan forklare alt som skjer rundt oss, enten det er menneske skapt, naturlig eller uovernaturlig. Menneskehjernen er som kjent et flott instrument, men det kan hende den er skapt til ikke forstå absolutt alt.

Mange klarsynt kan påstå å si at det er energier som ikke har forlatt denne verden vi lever i. Noen er skapt til å se disse energiene, blant annet barn har ofte disse evnene, nettopp fordi barn og unge har et åpent sinn for det meste, også det vi andre dødelige ikke klarer å se.

Det jeg påstår nå er 100% sant. Da jeg ringte min kjæreste første gang, så stod navnet mitt i hennes telefonregister, så det var navnet mitt som vistes i displayet, før vi hadde møttes noen gang. Nifst!

– Om du har sett eller opplevd ting som ikke kan forklares, eller som du tror du vet forklaringen på, men allikevel ønsker å dele med mange andre- så vil jeg og mine lesere høre din historie. ikke nøl med å skrive, alt kommer på trykk i kommentarfeltet. Er historien god nok, kan den bli til et helt blogginnelgg.

Kilde Radionova.no

 

Vargas

 

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Klar for nye offer å voldta?

De aller fleste menn tar sterk avstand fra voldtekt mot kvinner- dessverre så blir noen voldtatt neste hver eneste uke...

Manchester City sparker Mancini!

I følge den anerkjent britiske avisen  The Telegraph er det kun snakk om timer før Manchester City sparker sin manager Roberto Mancini. Abu Dhabi-...

Lukk