du har det bedre enn du tror. Om du er i full jobb så har du trygg og god økonomi.  Feriepenger og skattepenger er like i nærheten. Og bor du i Norge så har du mest sannsynlig god helse også. Det er snart sommer, sol og ferietid. Det kan hende du er ferdig med alle eksamener og skal ikke åpne en skolebok før langt ute i august.

Det er tid for å være sammen med de du er glad i. Bruke masse tid på venner og kjæreste.

Tenk over hvor godt du har det, jeg vet det er mandag, og det er da makan til positiv dust så tidlig! Men det har man jo all grunn til mine venner. Opp och hoppa skaka rumpan, som svensken jeg i farten ikke husker navnet på synger i sangen.

 Jeg vet om folk som er utelukkende sure, tverre, glefsende og negative. Jeg tror disse menneskene har et fattig liv og blir ikke spesielt gamle. Jeg synes det er viktig å gi positive vibber, være blid og snill. Positiv og glad, da er det større sjanse for at du har det bra med deg selv også.

Gjør deg selv en tjeneste, vær blid og smil til noen i dag. Se om du kan klemme ut av deg et kompliment også. Da er du på god vei!

Som min gode venn «glasskaar» bruker å si. Livet er ikke det verste man har…

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Hva er den absolutt verste jobben?

Parkingsvakt? Dasstømmer på tørrklosettene etter festivaler, sånn med stor sugeslange? Eller hva med linjekontrollør for strømleverandører. De som sjekker og...

Oljen kan fosse ut helt til August

Hvordan kan det gå ann? At en oljerigg står på havbunnen uten for USA`s kyst og ingen får gjort noe...

Lukk