Selvfølgelig kan hun ikke det! Hun er jo norsk…

Vi nordmenn som er født med ski på bena kan selvfølgelig ikke bli tatt for å bruke dopingmidler for å vinne. Eller?

Svenskene er så imponert over Marit Bjørgen at det skrives bøker om henne. De har jo ingen som er i nærheten. Bortsett fra Kalla kanskje.  Ingen har noen som vår, alles kjære- erke norske Marit Bjørgen. Som er favoritt til å bli VM- dronning over alle dronninger når VM på ski starter opp i «tigerstaden» om noen få uker.

Men bare prøv å tenk deg tanken. Hele Norges Marit- tatt for bloddoping! Ingen ville trodd på det, bortsett fra hennes nærmeste og hardeste konkurrenter som ville brukt det for det det var verdt-

Det er selvsagt det samme som å banne i alle kirkene i kongeriket på en gang, å bare hentyde at det norskeste av det norske- selve Norges ryggmarg, skulle fjuske med dop.  Våre skistjerner som er elsket av en hel nasjon- spesielt når de vinner. Slik som Marit Bjørgen gjør. Hun fjusker ikke. Hun er bare best.

«Det er typisk norsk å være god», sa landsmoderen Gro i en nyttårstale for mange år siden. Og det hadde hun jaggu rett i. Norge er best når det gjelder og spesielt Marit, som er en vinnertype alle liker og ønsker kun det beste for.

Petter Northug er best på herresiden. Men han har en tendens til å lage støy rundt seg selv. Han er vel truende til å starte slåsskamp i enerom, denne Northug.

Men med Marit er det langt enklere. Hun sier -og -gjør de riktige tingene. Og hun gråter på de rette stedene. Og vi- hele Norge gråter med henne-

Marit Bjørgen kan ikke bli tatt for dop.

Det blir det samme som at utenriksminister Jonas Gahr Støre skulle blitt tatt for å smugle sprit. Helt utenkelig.

Men det er skiløpere som faktisk bruker dop, og det er folk som smugler sprit. Det er noe med hvem vi ser på som våre helter. Mulig Støre ikke er en helt, men han blir sett på som en seriøs og flink fyr som driver med alt annet enn lovbrudd og spritsmugling.

Men se for deg overskriftene på VMs første dag: » Marit Bjørgen innrømmer bloddoping»! Jeg hadde ikke trodd på det uansett. Man blir ikke sviktet på denne måten av sin største helt. Huff, for en skam det ville vært for en hel nasjon og for en hel idrett.

Men det tenkte sikkert finnene før, under og ikke minst etter ski VM i Finland i 2001, da flere finske helter som blant annet Harri Kirvisniemi og Mika Myllelä ble tatt for doping. Hele Finland gråt.

Jeg er helt sikker på at Marit Bjørgen og alle andre norske skiløpere- gutter som jenter- er 100% rene for alt som har med dop å gjøre.

Det man skal huske på er at det er folk der ute som gjør det, og at det er store pengesummer for å vinne i skiidretten…

Jeg skal stå å synge med- når Marit Bjørgen vinner VM gull og nasjonalsangen spilles-

 En ting er å dope seg- noe helt annet er å bli tatt for det. Jeg håper alle som en som fjusker seg til seier blir avslørt-

VM på ski i Oslo – helt fri for dop? Neppe! Men jeg er sikker på at våre løpere er rene!

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Prinsessa Madeleine forelsket i Chris?

 Han jobber innen finans, og er bosatt i USA- "Och i söndags intog de alltså gemensam lunch på restaurangen...

VIDEO- Stargate tar stjernene til himmels

 [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=jjZD63BWKgA[/youtube] Stargate, eller duoen Tor Erik Hermansen og Mikkel S. Eriksen som de egentlig heter. Masseproduserer poplåter til de største...

Lukk