Nei, de gjør nok ikke det, men resultatmessig så er det blitt kortere mellom de antatt dårlige landene og de antatt beste. Det er ikke tvil om at frykten for å tape som er mye større enn lysten til å vinne. Som forårsaker sånne resultater etter min mening. Lille New Zealand skal normalt tape stort for de aller fleste andre nasjoner, med sin 25 profesjonelle spillere.

Men under 90 minutter, så er det et spill på liv og død, spillet om å ikke bli slått ut av VM som gjelder. Ikke slippe inn mål. Men i dag så scoret  de først også, og da var det bare å legge seg i forsvar for å greie minst en uavgjort, hvilket de klarte. Men dette er gjennomgangs melodien i hele VM. de antatt svake greier å hamle opp med de såkalte favorittene. Frankrike har dummet seg ut, England har ikke på noen måte imponert.

Spania har spilt en svak kamp. Nederland imponerte ikke i kamp to heller. Og for meg så ser det ut som om spillerne sliter med å få opp tempo, de sliter med den nye ballen, og flere nasjoner har mer enn nok med å forsvare seg, enten de er favoritter eller ikke.

Jeg ser ikke bort i fra at det kan være en av outsiderne som vinner i år, fordi de antatt beste rett og slett er feige, og tør ikke sette fart framover. Så langt er det kanskje bare Argentina som har tidvis imponert, samt Tyskland, men bare i den første kampen.

Brasil skal snart i ilden mot Elfenbenskysten. Det er ingen garanti for at det blir noen «walk in the park» for brassene. Mye tyder på at Drogba er klar…’

For den internasjonale fotballen så er det bra at det kommer nye nasjoner på kartet, men ikke at de store kanonene er så mye dårligere enn forventet i hvertfall resultat messig, så mener jeg dette er en svakhet for fotballen.

En tanke til som har slått meg er at det  er så mye penger involvert i klubb fotballen at blaserte mange millionærer synes det er for slitsomt med landslagskamper i tillegg til ca 60 til 70 kamper for klubblaget. Englands Lampard og Rooney har spilt mer enn 70 kamper for sine klubber, kan det bli for mye? De har vært helt ut av form begge to…

Slik Norge jublet for seier mot regjerende mester Brasil i 1998-VM, ja, slik jublet også New Zealands landslag for uavgjort mot regjerende verdensmester Italia i 2010-VM.

Italia er det siste i rekken av storlag som har fått en dårlig start på VM. Fra før har lag som Frankrike (ett poeng på to kamper), England (to poeng på to kamper) og Spania (tapte mot Sveits) innledet VM svakt-

Noen skal vinne VM, greier du å plukke vinneren?

Hvem det enn blir, så blir det ikke New Zealand!

http://www.vg.no/sport/fotball/vm/2010/artikkel.php?artid=10009118

kilde vg.no

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Gratulerer Victoria og Daniel

En blennende vakker kronprinsesse Victoria fikk sin Daniel i dag, i en nydelig, romantisk og rørende vakker sermoni med de...

England spiller ræva

Og dette kan gå så galt at " the three Lions" blir sendt hjem i skam! En av favoritten sliter...

Lukk