For de fleste kan partnerens ønske om sex et annet sted enn i hjemme, med en annen enn sin faste partner, være selve dråpen som får det berømte begret til å flyte over.

Ikke for alle.

Faktisk så kan det være et “sidesprang” som får forholdet opp på et nytt og spennende nivå, men da må det være likt for begge og helt uten sjalusi og tvil.

– Er kjærligheten og tilliten sterk nok, så kan man komme langt mht å gi sin partner lov til å gjøre det vedkommende selv drømmer om, alene eller sammen med sin partner. Man må i alle tilfeller være ærlig, og vise at dette er noe man ønsker for å bli værende i forholdet.

Å være i et forhold betyr ikke at man eier hverandre, men ønsker en av partene i et forhold at den andre ikke skal være utro, så skal man selvsagt la være. Selvfølgelig skal man det.

Foto: Shutterstock.com

 For å holde sexlivet hett gjennom et langt samliv, må vi fjerne oss fra hverandre i blant. Kjærlighet og seksuell lyst snakker to forskjellige språk, begge deler kan ofte virke sammen, men de står også i konflikt med hverandre.

Noen ønsker at partneren aller helst skal bli behandlet etter alle kunstens regler og få lov til å være vitne til det hele, noen ønsker etterhvert og delta selv i akten. Rett og slett fordi det hele er så opphissende å være vitne til. Da må du tørre å si det!

– Det forbudte, ulovlige , kinky og vovet er med på å gjøre “utroskapen” et krydder for begge. Noen tenner på at partneren er utro og har sex med kjente eller ukjente mennesker. For de som er trygge på hverandre så kan det fungere over lang tid.

Velger man å leve i et fritt forhold der man kan ha sex med hvem man vil- når man vil, så lenge partneren er klar over at det skjer, så vil flere forhold vare lengre.

Veldig få par har god, spennende og vellykket sex med kun en partner gjennom et forhold over mange år. Om et par påstår det, lyver sannsynligvis den ene eller begge. Alle forhold trenger endringer, nye impulser og ikke minst spenning.

– Man kan elske en partner dypt og inderlig gjennom et langt liv, det betyr ikke at man kan ha tanker og begjær for å ha sex med andre mennesker i tillegg. De som tør å si det og i tillegg gjør noe med det får et rikere og mer fullbyrdet liv. Både seksuelt, fysisk og mentalt.

Når sexlivet ikke fungerer, tyr vi til kommunikasjon. Følelser drøftes åpent og ærlig og man forsøker å dissekere forholdet for å se hva som gjør at sexlivet skranter.

Seksualiteten vil ha mysterier, den trives når det skjer uventede ting. Den trenger spenning og hemmeligheter. Når vi snakker sexlivet vårt i hjel, så gir vi ikke lysten et godt spillerom. Ilden trenger luft for å leve. Det er ikke bare bra å dele alt med hverandre, noen fantasier kan det være lurt å beholde for seg selv slik at man kan overraske partneren sin.

– Hvis vi betror hverandre alt, er det snart ikke nye sider ved oss igjen å oppdage.

– Gi partneren din muligheten til å lev ut sine våteste drømmer og fantasier. Vær trygg på at det ikke vil ruinere forholdet, men berike det og gjøre det enda sterkere. På den måten får dere et krydder i hverdagen dere kan se på som ren bonus fordi dere nettopp er trygge på hverandre og elsker hverandre.

Faktisk så høyt at du unner den andre gleden av å ha sex med fler enn bare deg.

Gi hverandre en sjanse!

Kilde Cupido.no

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Bankene anbefaler fast-rente nå- da bør du være på vakt!

Mulig du får et godt tilbud på lån der renta skal fryses på fem eller ti år nå. Når bankene...

Lukk