Hun får de beste filmtilbudene, hun er bare 26 år, men en av de mest ettertraktede skuespillerne og modellene som finnes. Jennifer Lawrence er sannsynligvis blant de mest sexy kvinnene på kloden for tiden. Hun får i hvert fall de mest ettertraktede og best betalte jobbene.

Vi nordmenn husker henne kanskje best som “Katniss Everdeen” fra filmene “The Hunger Games“men, smellvakre Jennifer har allerede rukket å ha vunnet sin aller første Oscar-statuett. Denne fikk hun for beste kvinnelig hovedrolle, fra filmen “Silver Linings Playbook” i 2013. Den eneste kvinnen i verden som er født på 90-tallet, med det gjeve trofeet.

Skjønnheten og fotomodellen er per i dag, den best betalte kvinnelige skuespilleren i verden – hvor hennes filmer har gjort henne søkkrik.

 

Jennifer Lawrence har alltid som modell, og skuespiller vært bevisst sitt utseende, og aldri villet fokusere på kroppen som et problem. Hun har alltid sagt at hun bærer sin “overvekt” med stolthet. Sannheten er jo at 26-åringen er blant de mest omtalte og flotteste skuespillerne i verden. Hun får også de aller beste filmtilbudene fra Hollywood.

I’m excited to be seen as sexy. But not slutty.

Jennifer Lawrence

Den ekte blondinen har i følge Forbes, en formue på pene $1,4 milliarder, og vil utvilsomt holde seg på lønnstoppen så lenge hun er på A-listen over de kvinnelige skuespillerne som får de aller beste tilbudene.

Så langt, sin unge alder til tross, har Lawrence rukket å spille i 18 filmer, blant annet i “American Hustle” og “X-men” med stor suksess. Men i desember 2016 kom filmen “Passengers” hvor Jennifer Lawrence spilte mot Chris Pratt, hvor Morten Tyldum var regissør – den eneste filmen som har fått blandede kritikk, hvor Lawrence har hatt en av hovedrollene.

I september i år, hadde den travel og meget dyktige skuespilleren premiere på storfilmen “Mother!“med Javier Bardem og Ed Harris.

Jennifer Lawrence på jobb som modell Foto: Vanity Fair

I 2018 kan du glede deg til å se den flotte kvinnen i nok en film. Da kommer spionfilmen “Red Sparrow” hvor Jennifer Lawrence spiller den vakre, Dominika Egorova, i den reneste James Bond-stilen. denne filmen har premiere 2. mars, neste år.

Å sammenligne kvinner ut i fra utseende har vært gjort siden tidenes morgen, og meningen er og blir delte – både rundt skjønnhets-dyrkelser og konkurranser, men også rundt kroppsfokuset som blir de vakreste til del.  Like fullt har vakre og suksessrike kvinner fascinert, både kvinner og menn – nesten like lenge.

Jennifer Lawrence har åpenbart også vunnet en rekke priser og tildelinger som ettertraktet modell.

 

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Norges kåteste?

Norges kåteste? Du vet de finnes, har kanskje gjemt unna noen selv også, innerste i skapet, låst ned i en...

Lukk