Karius walks alone fra Liverpool? Det som skulle være Liverpools kveld, ble et mareritt for alle som sympatiserer med Klopps menn.

Allerede tidlig i kampen, ble toppscorer Mohamed Salah, stygt kvestet av Real Madrids kaptein, Sergio Ramos. Som er kjent for alle sine skitne triks.

Men det var Liverpools målvakt som skulle komme i fokus denne kvelden i Kiev. Utelukkende med negativt fortegn, dessverre.

Karius walks alone fra Liverpool?

Loris Karius dekker sitt gråtende ansikt etter kampen Foto: Getty Images 

Mohamed Salah måtte ut, og Liverpool falt sammen som et kort hus. Et bevis på at den betale forberedelsen og styrken til et kollektiv, er av stor betydning. Som om man kunne lese spillernes oppgitthet, på kroppsspråket, da Salah forsvant.

Real Madrid skapte lite i første omgang, men satte innpå Gareth Bale i andre, og resten er en sørgelig historie om hvor galt det faktisk kan gå for enkeltspillere, når marginene slår feil vei. sjeldent har vi sett større tabber på et så høyt nivå, som en Champions League-finale.

Karius walks alone fra Liverpool?

Karius walks alone fra Liverpool?

 Loris Karius Foto: Wikipedia.org

Alle vet at keeperen er mest utsatt i fotball. Liverpool har ikke hatt noen god målvakt siden Bruce Grobbelaar voktet buret i 440 kamper, fra 1981 – 1994. Han la altså opp da OL-ilden lyste på Lillehammer. Det begynner å bli noen år siden.

Loris Karius har etter all sannsynlighet spilt sin siste fotballkamp, i hvert fall for Liverpool. Slike tabber, som vi så den tyske målvakten gjøre, i  en viktig kamp som finalen i Champions League – er karriere-ødelggende, og det kan til og med ta liv. Så viktig er fotballen for mange.

Truslene haglet mot Karius og hans familie ble truet på livet i mange timer etter finaletapet.

Liverpool-spillerne fikk også massiv kritikk i sosiale medier etter kampen, der en sønderknust keeper, går til fansen og ber om tilgivelse, og får det i form av applaus, uten at noen medspillere eller fra støtteapparatet er med ham. Det er skammelig og flaut, all den til spesielt Liverpool, hyller seg selv med hymnen «You’ll Never Walk Alone» før, under og særlig etter alle kamper – spesielt på Anfield.

Loris Karius er kun 24 år gammel, og trenger selvsagt all mulig støtte, både fysisk og mentalt, på sin aller verste dag på jobb. Da er det lite profesjonelt av en storklubb som Liverpool og ikke ta bedre vare på en spiller som ligger nede. Tabbene er et faktum, Liverpool reiser tomhendt hjem, med en skadet Mohamed Salah, som også kan miste VM. Men den største feilen, ble gjort da Karius gikk av banen uten en arm rundt seg.

Det er bare fotball, selv om det er mer enn et spill på liv og død for mange, bør man passe på enkeltmennesket oppe i det hele. Selvsagt kan ikke Liverpool ha en keeper som gjør slike tabber, men han bør få all mulig støtte så lenge han har kontrakt med klubben. Særlig rett etter kampen som ble et eneste mareritt for Liverpool og Karius.

Manager, Jurgen Klopp sa til pressen etter kampen at hele laget vil støtte Loris Karius, at den andre tabben ville neppe kommet – om det ikke var for den første. Han (Karius) var ikke mentalt på plass da skuddet til Bale kom. Det leses mellom linjene at Liverpool har en ny keeper til seriestart i August.

Loris Karius Walks Alone, from Liverpool. Det er tabbe det!

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Charter-Svein inn på Farmen!

Charter-Svein inn på Farmen! Kjendisene som utgjør deltagerne på Farmen kjendis denne gang, er et knippe overraskende mennesker. Der kanskje...

Orgasme-jakten over?

Orgasme-jakten over? Når du kjenner det bobler i hele kroppen, og du blir så kåt at du bare må ha...

Lukk