[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=tLya2kdDaAM[/youtube]

 

foto: Felipe Dana/ AP

 

I Brasil står verden stille. Det årlige karnevalet er i full gang, og i en uke skal det feires med fargerike parader, dans og musikk.

Mennesker over hele verden reiser til Brasil for å få med seg den historiske begivenheten. Et fargesprakende eventyr som må oppleves for at man skal skjønne hvilken fantastisk begivenhet dette er-

Nesten 800.000 brasilianske og utenlandske turister er ventet til årets karneval i den brasilianske hovedstaden, der gatene vil bli fylt med millioner av mennesker.

Millioner av mennesker har allerede deltatt i dans i gatene og på private tilstelninger i byens hoteller siden det fire dager lange karnevalet kom i gang fredag.

I mange av byens nabolag har det vært gratis høylytte parader døgnet rundt. Ved den største av dem, Bloco da Bola Preta, har 2 millioner mennesker deltatt.

På sambadromen, det enorme stadionet der de viktigste paradene finner sted, koster billettene fra 50 til flere tusen dollar.

Dette er verdens største maskerade ball eller karneval som det er mest kjent som- Lett kledde damer i høye fjærer, og menn i fargerike kreasjoner bare fantasien setter grenser for-

Er du glad i dans, rytmer og sambamusikk, samt å se på verdens vakreste damer. Da er Rio- en av verdens mest spennende byer- reisemålet ditt.

God Tur!

 


Vargas

http://www.nrk.no/nyheter/verden/1.7537201

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Petter Northug the Hulk- verdensmester igjen! video

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QSdflHSI39E&feature=fvsr[/youtube] [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=z0SUh4u7KIo[/youtube] På selveste Holmenkollen søndagen på siste dag i tidenes beste VM på ski- viser "The Hulk" Petter Northug en hel...

Er det helt sinnssykt- eller bare sykt?

  Det norske språk er i ferd med å bli utvannet og ødelagt av den yngre generasjonen- Ord som "lissom", sykt,...

Lukk