Kåt, dagen derpå? Man kan ikke vite årsaken til det, ikke er det nok forsket noe særlig på eller, men de fleste kan nok bekrefte vår påstand.

Er man ikke ustanselig kåt, dagen derpå? Nesten helt på bristepunktet?

Noen kvinner tror at menn er kåte døgnet rundt, det er nok like feil som det er kvinner som alltid har «vondt i hodet», når han prøver seg.

Hva som gjør oss kåte er også en situasjon det er ubehagelig for mange å snakke om. Heldigvis blir vi kåte, noen oftere enn andre. Menneskeheten ville sakte, men sikkert død ut om vi ikke var i stand til å forplante oss.

– Vi mennesker er skapt til å være kåte for å lage barn, derfor er denne følelsen viktig for både kvinner og menn. Noen velger å utnytte situasjonen og onanerer når man er kåt. Det blir det ikke mange barn av, men det er nesten like godt som sex med en potensiell partner.

Kåt, dagen derpå?

Kåt, dagen derpå?
Modell: Lotte Cornelia Ninja Fagerheim Foto: Copyright Tord Fulgstad Photography

Det er faktisk en sammenheng mellom det å være kåt etter en fest der man har drukket mer enn man burde. Rent medisinsk er det vel ikke så mange som kan svare på hva dette kommer av. Leser man kommentarfelt rundt tema er det svært mange som bekrefter denne påstanden.

Du er ikke alene om å være kåt og bakfull etter en solid fest, de fleste har vondt i hodet, men mange er også «fysen» på sex.

Man snakker aldri med andre enn sin partner, og knapt nok det om å være kåt. Sex og lyst er fortsatt litt tabu her i Norge, men vi er absolutt på gli. Salg av sex-leketøy viser at nordmenn er hypp og villig til å bruke mye penger på leketøy for voksne.

– Kvinner og menn i alle aldre tenker på sex en rekke ganger hver eneste dag. Det du kanskje ikke visste er at også kvinner tenker på sex, nesten like ofte som menn. Det er nemlig en myte at det er kvinnene som “helst ikke vil”, av en rekke forskjellige årsaker, og at det er mannen som nesten alltid sitter igjen med “skjegget smekkfullt av postkasser”.

Sex er heldigvis kommet for å bli og du kommer helt sikkert til å tenke på det like ofte i tiden som kommer. Ihvertfall helt til du ikke husker hvorfor du brukte å tenke på det.

– Mennesker er neppe skapt for å onanere, ikke er vi spesielt glad i å snakke om det heller. I hvert fall ikke til andre enn den vi ofte har sex med, knapt nok hun eller han. Eller begge. Noen har som kjent sex med flere enn en om gangen.

Om du er kvinne eller mann, ung eller gammel. Du har sex innimellom. Enten med deg selv, en kjæreste, ektefelle, partner eller en du synes er fristende nok til å ta med hjem.

Er du kåt nok vil du ha sex raskest mulig. Det er ikke alltid like enkelt om du er singel eller alene av mange andre grunner. Da finnes det sex-leketøy i alle farger og fasonger for en hver smak.

Om du liker en rask og hissig «rabitt», eller en svær dildo er selvsagt helt opp til deg.

– Salgstallene hos de fleste nettbutikker av erotisk sortiment går rett til vers. Det er ikke bare pga kåte, selvstendige kvinner som har lyst på noe nytt i nattbordskuffen. Det kommer også av at det er langt mer interessante tilbud til menn.

– Menn som er sikker på seg selv og sin egen seksualitet og vet hva som skal til, handler selvsagt alt på internett. Her finnes det et enormt tilbud til alle menn og kvinner som trenger noe mer enn det en partner kan gi.

Husk at ingen sex-leketøy kan erstatte en partner.

Vargas

Tags: kåt, lidenskap, Lotte, Lotte Cornelia Ninja Fagerheim, orgasme

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Manchester United- Vidal i bytte med Mata?

[Daily Express] Juventus to ditch Vidal's £27.5m price-tag for straight Mata swap in January: MANCHESTER UNITE... http://t.co/ky3uijSuyY — Kicau ManUtd...

Livet ditt- har du planene klare?

Hva du vil oppnå er en ting, å ha det bra med det du gjør er kanskje viktigere, å ha...

Lukk