Kåt etter festen? Kjenner du deg igjen? Mange kvinner og menn merker at det skjer noe, dagen etter en skikkelig fest. når man er bakfull og uggen, er man opptatt av kun to ting, junk food og sex.

Slik er det flere som opplever dagen derpå, men det finnes lite dokumentasjon på dette tema.

Å snakke om sex er ikke så greit for oss nordmenn, derfor er det viktig at noen bloggere tør å ta opp betente og tabubelagte temaer. Velger du å benytte deg av å motta vårt nyhetsbrev, selvsagt gratis og uten noen betingelser – vil du finne lignende artikler samt andre temaer som berører folket, som du og dine venner snakker om i morgen. Kåt etter festen? Du?

Lest? Kåt? Kommer du ofte nok i sommer?

Det er et velkjent fenomen at mange merker at “sevjen stiger” i takt med vårsola, men det er også mange som merker en helt egen pirring etter en fuktig aften. Årsaken er altså ukjent, men vi får bekreftet vår påstand i en rekke kommentarfelt på internett.

Det er åpenbart at alkohol er gift for kroppen, og at det er i den sammenheng at hormonbalansen forstyrres, blodsukkeret er i ubalanse, testosteronnivået øker vel, eller er det mangel på kalium som gjør mange av oss sprengkåte, dagen derpå? Eksperter som vet, må gjerne bekrefte dette.

Sommerkåt

Det finnes helt sikkert dokumentasjon for alt dette, blant de som forsker på sex, uten at vi har lykkes med å finne noe konkret. Vi leser kun folks opplevelse av å kjenne på kåtheten, dagen etter fest. Dessverre er også dette et tabubelagt tema som det ikke er vanlig å snakke om, det er nettopp derfor du kan lese om dette tema på, vargas12.com. 

Sommer er synonymt med sene kvelder, god mat, god drikke og mye sex.

Ikke for alle, men for mange er det sommeren som er høydepunktet i året. Man behøver verken å ha sommerferie eller være på reise for å ta seg en skikkelig fest, med dertil hørende drikking som fører til noe mer. Enten der og da, eller i de tidligere morgentimene nå kåthetene, herjer som verst.

Kåt etter festen?

Kåt etter festen?

Trening og fysisk aktivitet, er en annen måte å finne tilbake til sexlusten om den har vært fraværende. Økt blodsirkulasjon gjennom kroppen, gjør at man blir mer følsom for stimulanser, både her og der.

Trening gir en egen lykkefølelser grunnet økt dopamin i hjernen, og hormonnivåene i kroppen, som blir balansert av den fysiske påkjenningen man får av å være aktiv.

Så enten man er på sommerfest med gode kolleger, eller velger å være hjemme for å få trent kroppen maksimalt, ender det altså ofte med at du ønsker å ha sex, enten med deg selv og dine selvvalgte leketøy, eller må ha deg et nummer med kjæresten. Kåt er du altså uansett.

Lest? Kåt over 60?

Ingen forhold kan fungere optimalt om ikke også sex-livet står til forventningene. Noen ganger kan det være ting som har skjedd tidligere i livet som gjør at noen får en mental sperre som igjen fører til store utfordringer rundt sex og ikke minst å ikke oppnå orgasme. Da kan samtaler med psykolog eller andre fagfolk på området være løsningen.

Om du er i et forhold eller singel, så vil det komme perioder der du ikke kan få nok sex. Da er det viktig å være løsnings-orientert slik at man kan få det slik man ønsker.

Mulig det er verre for den som må klare seg på egenhånd, men endelig er det mulig å skaffe seg hjelpemidler som kan gi deg fantastiske orgasmer, gang etter gang. Enten du er mann eller kvinne, ung eller moden.

Merker du at det er behov for å jakte på orgasmen etter festen, er det ingen grunn til å la være. Tvert i mot er det både sunt og smart å gi seg selv livets beste nytelse.

Enten du er alene, med kjæresten eller flere som liker å nyte god sex. Å ha sex med fler enn sin partner er vanligere enn før. Det er faktisk normalt å være skikkelig kåt etter festen, men kvinner innrømmer det kanskje ikke.

Sprutorgasme

– Husk du skal være i sentrum, du skal kunne gjøre det som er godt for deg, du skal nyte, du skal slippe alle hemninger, så løsner det sakte, men sikkert eller med et smell. Du vil garantert merke det når det skjer. Helt sikkert. Husk også at det forekommer at noen kvinner spruter når de kommer, noen ganske mye også.

Kanskje kan et video-kamera kan være til hjelp?

Film hverandre alene og sammen, se på teknikkene, se på kroppene som nyter hverandre, se om du kan huske hva som skjedde der og da når du skar grimaser og bare kom, igjen og igjen… den følelsen. Dagen derpå.

I følge kommentarfelt, der sex ofte er tema, finner man hva mennesker faktisk mener, ofte anonymt, men dog. Der innrømmer mange at de blir ofte kåte når de har drukket, derfor ønsker de å sjekke opp en potensiell partner, enten for en kveld eller noe mer. Da møtes folk i alle aldre, andre som de tiltrekkes av.

Aldersforskjell

Modne menn, jakter yngre kvinner, voksne damer treffer yngre menn. Noe skjer i løpet av natten.

Aldersforskjellen pirrer mange når det kommer til nye spennende relasjoner. Det er en dårlig skjult hemmelighet at modne kvinner over femti, har en helt egen tiltrekning på menn rundt tretti-trettifem år.

Hvorfor vet vi ikke, men MILF, og Cougar (som betyr puma), er velkjente begreper som forteller litt om hvilke kvinner, menn i sin beste alder, egentlig ønsker å date.

Kilde: Folkehelseinstituttet

Nordmenn drikker jevnt og trutt året igjennom, men mest om sommeren. Nytt i tiden er at unge drikker mindre, og at de eldre drikker stadig mer. De eldre er friskere lengre, de er mer urbane og har ofte og mye sex til langt over 70 år.

Ønsker du e-post når det kommer nye artikler på denne bloggen? Da kan du legge igjen e-postadressen din i feltet her og du vil motta e-post hver dag kl 18:00 de dagene det er nye artikler på Vargas12.com.

Vi skriver om sex, samfunn, fotball, kjendiser, film og TV, politikk, mobbing, sosiale medier, økonomi, relasjoner, barn og unge, selvmord, døden, livet og alt der i mellom.

Du er velkommen til å lese Vargas12.com, alltid til stede og alltid gratis.

Vargas

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Unngå krøll i forholdet i sommer!

Unngå krøll i forholdet i sommer! For det er nok ikke bare i Norge, at skilsmisse-statistikken går rett til vers...

Lukk