Kåt? Lyst på en du ikke kan få? Du ser han for deg. Ung, vakker, viril og fristende. Du vet du ikke kan få han, men tankene dine deler du ikke med noen.

Kjønnet ditt lengter etter den unge sultne pikken hans som burde ha vært langt der inne. I det søkkvåte kjønnet ditt.

Du onanerer med tanken på den unge mannen, som burde ha slikket deg til de voldsomste orgasmene. De du bare får ved slike fantasier. Du håper på å se han snart igjen. Den forbudte, fristende frukten.

Kåt? Lyst på en du ikke kan få?

Du ser henne for deg. De yppige brystene. Akkurat en håndfull. Den frodige hjerteformede rumpa som du skulle ha gjort så mye for å få presset jernet ditt i mellom. De sensuelle leppene, den hvite huden, fregnene og det rødlige vakre håret.

Lest? Kåt på pikk, men ender opp med dame?

Hun er kanskje på alder med egne barn, men hun frister deg for det. Hun er det mest sexy som finnes, du fantaserer om henne i drømmene og du bare må onanere for å slippe ut litt steam. Du håper på å se henne snart igjen. Den forbudte, fristende frukten.

Om du er kåt på en helt spesiell person, som du ikke kan få, er det nest beste kanskje godt nok? Hva med ekte sexleketøy, i silikon, glass, latex eller i Jelly? Det er snart ikke grenser for hva man kan få kjøpt for penger, uansett hva du foretrekker når du er kåt nok.

Anal-kuler? But-plug, en vibrator som gir deg de himmelske orgasmene i løpet av sekunder? Eller noe skikkelig digert som fyller deg godt opp i en svulstig dildo? Visste du forresten at det finnes sex-leketøy for menn også? Selvsagt visste du det. Alle med noenlunde gangsyn vet hva som finnes på markedet, men fra å kjenne utvalget til å faktisk handle er ikke like enkelt for alle.

Produsentene av sex-leketøy strekker seg stadig lengre for å tilfredstille et mer og mer kresent marked, det er nemlig mange kåte mennesker der ute som ikke kan få den de er kåte på. Da kan en god erstatning være et leketøy av utsøkt kvalitet.

Vibratorer finnes i en mengde forskjellige materialer, de fleste heter ett eller annet med Jelly. Jelly er etter hvert blitt en slags samlebetegnelse på en hel haug med forskjellige materialer som egentlig ikke skiller seg fra hverandre på noen spesiell måte, annet enn at noen er hardere enn andre. 

Jelly vibratorer er vanligvis relativt rimelige, de er mykere enn vanlig latex vibratorer og tar opp varmen fra kroppen raskere, slik at de føles mer naturlige.

Ulempen med jelly vibratorer er at hva den egentlig er laget av vil du aldri få vite. Det var for ett par år siden masse skriverier om at en del jelly vibratorer inneholdt skadelige stoffer, men det hele kokte ned til ingenting.

Vibratorer i hardplast er enkle å kjenne igjen. 75% av hardplast vibratorene som selges her i landet er gull eller sølvfarget.
Disse vibratorene egner seg godt til utvortes bruk, for å stimulere klitoris, men til annet bruk egner de seg ikke spesielt godt.

Silikon har de siste årene seilt opp til å bli den store vinneren når det best egnede materialet for sexleketøy skal trekkes frem. Noen foretrekker glass, men silikon er vinneren på markedet per i dag.

Materialet er behagelig mykt, det tar opp varme fra kroppen svært kjapt, så det føles svært ekte, det er enkelt å holde ren også. (silikon er det eneste av de nevnte materialene som tåler ett kjapt oppkok) og vibratorer av silikon er generelt av svært god kvalitet.

Når kun det beste er godt nok for din orgasme, betaler man det det koster.

Kjenner du deg igjen?

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
EM i Frankrike – Rooney for dårlig for England?

EM i Frankrike som sparkes i gang 10. juni kan bli blandt de mest spennende på mange tiår. Borte er...

Ensom i påsken?

Ensom i påsken? Ensomhet er en av det 21. århundrets verste samfunnsproblem. Tabubelagt og samtidig alvorlig for den som rammes....

Lukk