Om du er i forhold, er i singel eller ofte alene, er man kåt bør man ha de rette tingene tilgjengelig. Aller helst en partner, men nest beste løsning er ikke mer enn et par tastetrykk unna. 

(Dette innlegget inneholder reklame)

– Menn og kvinner i alle aldre setter pris på god sex. Det kan man få om man bruker kreativiteten og skaffer seg artikler som er skapt for å glede. Så er det fortsatt noen som tror det kun er kvinner som kan ha glede av sex-leketøy. Slik er det slett ikke lengre. Heldigvis.

-Fortsatt er det nok kvinner som handler mest leker på nett, men også menn vet å sette pris på en butplugg, en penisring eller en Flashlight,som faktisk er verdens mest solgte sex-leketøy for menn. Par og single som setter et godt sexliv i fokus, vet også hva som finnes på markedet. Det er faktisk noe for absolutt alle, hvis du bare finner ditt favoritt-nettstede.

tmb_310X410_FFFFFF_16495

Sex er kommet for å bli, heldigvis. Den bør være viktig for deg og din hverdag fordi den er bra for kroppen din, og det er itillegg forbundet med nytelse. Har du funnet ut hvordan du på best mulig måte oppnår klimaks, vet du også hvilke produkter som gir den beste orgasmen.

– Har du ennå ikke funnet dette viktige svaret, er det fortsatt håp, du må bare prøve deg fram til du finner den ultimate lykken for deg. Menn f.eks, har enorm glede av å bruke anale-leker som stimulerer prostata, som igjen nesten alltid gir kraftigere orgasme enn noe annet. Ikke for alle menn, men for stadig flere som har oppdaget sin største og viktigste erogene sone.

– De aller fleste kvinner må ha klitoris-stimulering for å oppnå orgasme, men ikke alle. Noen kommer av å ha sex med sin partner der samleiet er den eneste stimulering, men dette er svært individuelt. Andre igjen når klimaks, ved å bruke flere leker samtidig, enten alene eller sammen med andre.

Kvinner og menn tenner på forskjellige ting.

Noen tenner på dirty-talk, andre på lakk og lær, mens andre igjen synes det er stas å bli pisket, slått og å være underdanig. Det viktigste med slike fetisjer er at man er ærlig på hva man faktisk tenner på og ikke, til sin elsker. Ofte må man ha hjelp til å utføre akten, om man har spesielle tiltrekningen.

– Rundt om i de tusen hjem, er det utvilsomt noen merkelige og perverse aktiviteter som ville ha slått bena under de aller fleste. Derfor skal du verken skamme deg eller skjule dine drifter, men heller leve ut drømmen og fantasien sammen med de som har glede av denne. Du er nemlig ikke alene om å tenne på de merkeligste ting.

Hos Erotikknet.no finner du garantert noe som tenner deg og gir deg den ultimate nytelse, gang etter gang. Hva venter du på?

Vargas

I samarbeid med Erotikknett.no

Tags: Erotikknett, garanti, kåt, lidenskap, nytelse, orgasme

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Spellemannprisen- OnklP vinner fortjent!

Skulle det gå så galt at komiteen er så på bærtur at de velger en annen vinner av Spellemannprisen for...

Rema 1000, hva skjedde med «bare lave priser»?

Nesten ingen tør å spørre dagligvaregiganten Rema 1000, kolonialmajor Odd Reitan og de glade og veldig rike guttene han Ole...

Lukk