Kåt og forelsket – hvorfor blir du så dum? Den pirrende følelsen, rusen du husker resten av livet, fra den aller første gangen. Forelskelsen gjør mange blinde, naive og litt dumme.

Til og med i voksen alder. 

Det er lett å heve pekefingeren opp i ansiktet på kvinner og menn som vil det så vel, de lengter bare én å elske, én å bli elsket av og dele livet med. Men så er det kanskje bare en kjeltring, én som er ute etter pengene dine. Ikke alltid selvsagt.

Kåt og forelsket – hvorfor blir du så dum?

Heldigvis kan man finne lykken via nettet. Man bør likevel forsøke å tenke klart i prosessen, fra første kontakt fram til det viktige første møte. Møtet som kan forandre livet. For begge.

Vi er ikke skapt for å være alene, vi liker å omgås mennesker, vi liker å være i et forhold og vi elsker å elske. Derfor er nettopp nett-dating big business – World Wide.

De fleste unge over 18 år har vært innom Tinder, for å se hva som hender der inne. Der likesinnede finner hverandre. En kjæreste. Våren er her, sevjen stiger og blodet bruser.

Tiden er inne

Det er slutt på singellivet, du lager deg en nettprofil og vet det kun er snakk om tid før du har funnet den rette. Enten du er erfaren nett-dater, første-gangs bruker eller kjenner konseptet. Det er lov å tenk over hvem man skriver med og være på vakt.

I de fleste tilfeller møter man en person, som er nysgjerrig på mulighetene, til å møte noen, en som takker ja til et møte og møter opp. Noen ganger det full klaff, andre ikke. De gangene du møter en som har ok profil, bildet er perfekt, men bor for langt unna, det vil ta tid før dere kan møtes. Da skal du være litt på vakt.

Du vil kunne bli forelsket, kåt og villig på mennesker som forteller deg alt du har drømt om å høre. Du er vakker, sexy og har den rette utstrålingen. Du får spørsmålet fra den vakre mannen eller kvinnen, om dere ikke kan møtes – vedkommende dør jo etter å møte deg.

Lettlurt?

Om du ikke kunne legge ut for flybilletter, enn så lenge, så får du pengene tilbake når dere møtes. Du gjør ikke det vet du. Det bør du selv forstå fordi du etter all sannsynlighet er i ferd med å bli lurt. På lik linje med tusenvis av andre nordmenn.

Du snakker til og med på telefonen med vedkommende, som sier at det er noe trøbbel med bank eller kort, pengene er på konto, men er ikke tilgjengelige akkurat nå. Løgn, fra ende til annen.

Da bør du ikke sende penger! Rettelse. Du MÅ IKKE sende penger! Du blir lurt!

Her har du 25 presseklipp, hentet fra Økokrim.no, les og lær. Dine penger og verdier, er nemlig et meget yndet mål for profesjonelle aktører, som er svært villig til å gå langt i sin iver og kreativitet for å lure nettopp deg.

Lar du deg lure? Blir du så dum?

Vargas

Pin It on Pinterest