Du vet han ønsker sex på et bestemt tidspunkt, men det er ikke alltid det passer. Du lar han få tømt seg, men et det ikke like viktig hva du ønsker? Og når du er kåt og klar, lar du han «pines» litt bare for spenningens skyld?

Sex er viktig i de fleste forhold. Noen velger å være åpen om alt også sine våteste og hemmeligste drømmer, andre må fortsatt slukke lyser før de går i gang. Faktisk finnes det par som ikke viser seg nakne for hverandre i voksen alder. Det er nok et større problem for flere enn man skulle tro. Nakenhet er naturlig for mange, men noen sliter med å vise seg uten en tråd.

God sex kommer ikke av seg selv, man må gi og ta på den måten man vet den andre liker. God sex kan utleveres på mange måter, noen liker forspillet best. Spenningen rundt at det snart skal skje noe. Man vet noe, men ikke alt.

Orgasmen er selvsagt viktig, men forsøk å fokusere på alt annet enn nettopp den. Fokuser på nytelsen, følelsen, spill spillet. Slikk rundt – ikke gå rett på, terge henne, la henne bli skikkelig kåt før du lar henne få kjenne deg.

Hun har gjerne et fortrinn fordi de fleste kvinner styrer spillet. Hun kan fortelle han hva han skal gjøre og han gjør det. Hun kan bare sett seg ned på ansiktet hans og komme, hun bare stønner forsiktig i det hun når klimaks. Han lar henne få lov, denne gang også.

– Kvinner tenner på så mangt, de har også en evne til å bli kåt av dagligdagse gjøremål, er de da single så må de ta ansvar for egne lyster og følelser. Det er det bare fantasien som setter en stopper for dette. Kåte kvinner lar seg neppe stoppe, de finner en vei ut av det og kommer gjerne flere ganger om det er «nødvendig.»

Problemet for mange, både kvinner og menn er nettopp den tabubelagte og ømtålelige emne rundt kåthet og glede. Må det være et problem? Er det ikke bare å si hva man liker, ikke liker og hva man elsker å gjøre?

Du som en selvstendig, klok og kåt kvinne får det ofte som du vil. Legger du mye i det å la han ønske deg, er begjærlig sex den beste? Lar du han vente til han blir mer enn utålmodig før du lar ham slippe til?

Sier du at du har vondt i hode for å slippe eller at du har mensen og ikke orker så mye klin?

Sex er kommet for å bli, heldigvis- gjør det beste ut av det med din(e) partner(e) og nyt øyeblikket der du vet at han begjærer deg betingelsesløst og lenge.

 

Vargas

Translate »

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Den ultimate mobiltelefonen du vil ha stor glede av!

http://www.youtube.com/watch?v=6nwuk90Gc2A Førsteinntrykket av Samsungs største telefon er at den ikke er så stor som man skulle frykte, du får den...

Fotballfrues bilde-stunt i internasjonale medier!

Fotballfrues bilde-stunt i internasjonale medier! Når Daily Mail, en av verdens mest leste nettaviser velger  å skrive om bildet og hvor...

Lukk