Sommeren står for døren og du er klar som et egg. Klar til flørt og det som kan komme opp av muligheter, du har vært singel lenge nok til å vite at det er ikke bare å hoppe inn i et nytt forhold, mulighetene til «One Night Stands» er langt større enn å finne den rette.

Den rette som betyr mye over lang tid.

– Dine krav til en partner bør ikke være større enn hva det er rimelig å kreve av en potensiell partner som du kan se for deg i tiden som kommer. Rihanna og hennes like bør du beholde i din våte fantasi, Else som du likte så godt, spesielt når hun tok av seg brillene og løste museflettene ut til flagrende lange lokker i stedet, ville ha vært midt i blinken nå.

– Kåte husmødre i satt alder fantaserer om neger-pikk og det som større er, noen velger å se for seg sine duvende bakende bli behandlet av den deiligste gutten i klassen hun er lærer for. Fantasi og virkelighet i et sammensurium av følelser. Det forbudte er mer fristende enn noen annet. Bare innrømme det, du har sett litt ekstra på den deilige svogeren din, eller bestevenninna til kona mer enn en gang.

Utroskap skjer i de beste hjem, det skjer når som helst, med hvem som helst. Der har du som singel en fordel; du slipper å frykte utroskapsproblematikken, enn så lenge. For det er jo faktisk ikke grunn god nok, at du ikke skal velge en ny partner fordi du frykter at vedkommende skal ha sex med andre?

8058772980_bae55ea317.jpg

Bøkene «50 Shades of Grey» gjorde deg kanskje ikke så kåt, men de pirret en nysgjerrighet det er vanskelig å få tilfredsstilt over en kveld eller to. Det handler om tillit og det er vanskelig med en du ikke kjenner. I bøker er jo det meste enkelt. 1. august 2014 kommer filmen og der får vi se hvordan Christian får sin Anastasia, kanskje det er mer å lære?

– Som singel har du alle muligheter, du kan ha sex med hvem du vil, når du vil, gutter på fredag, jenter på lørdag og ‘gang bang’ på søndag. Som singel og som en tidligere partner så vet alle at det er ikke helt slik virkeligheten er for noen av oss. Selvsagt kan man være heldig å få seg en ‘et nummer’ i ny og ne, men det kan jaggu gå lenge mellom hver gang også. Alt for lenge for å være helt ærlig, og det skal man jo være.

Du som singel har en ting å gjøre, du bør se til å få finger’n ut av rumpehullet, rett deg opp i stolen ta et dypt magadrag og tenk. Tenk på hva du ville ha funnet hos den potensielle kjæresten som du lengter etter, tenk på hva du vil at alle skal se hos deg. DU er jo både flott, klok og morsom. Lukter godt gjør du også, ihvertfall som oftest.

– Lag deg en skikkelig profil på en nett-datingside, en med bilde, vær deg sjæl på godt og vondt, men ikke forlange mer enn du selv kan gi. Å være singel er flott det, men du fortjener en partner som du kan dele sommeren, festivalene, måltidene og feriene med. Livet er jo alt for kort til å gå der å vente på den rette som er iferd med å finne en annen.

Du vet at det er en der ute for deg, som bare venter på din profil; akkurat i dag? Skriv da vel! Eller ring Else!

 

Vargas

nb_NO
en_GB nb_NO

Pin It on Pinterest

Les også vår forrige artikkel
Toppblogger gav ut singel- flopp eller hit? Bedøm Selv!

https://www.youtube.com/watch?v=ZY390WN6vPA En av Norges mest kjente og mest leste blogger, Sophie Elise Isachsen gjorde drøm til virkelighet, en drøm mange...

Chelsea har startet med sommershoppingen!

Diego Costa har bestått legesjekk hos Chelsea. Spanjolen har vært linket til London-klubben i lang tid, nå er det bare...

Lukk