Kåt? På tide å gjøre noen grep for deg selv og din partner? Noen ganger kan det være smart å planlegge livet.

Sliter du med sexlysten kan et nettkjøp hjelpe deg på glid. Derfor bør du gjøre det nå, det du burde ha gjort for lenge siden. Kjenne etter hva du egentlig trenger. 

Anal-kuler? But-plug, en vibrator som gir deg de himmelske orgasmene i løpet av sekunder? Eller noe skikkelig digert som fyller deg godt opp i en svulstig dildo? Visste du forresten at det finnes sex-leketøy for menn også? Selvsagt visste du det.

Sexleketøy

Alle med noenlunde gangsyn vet hva som finnes på markedet, men fra å kjenne utvalget til å faktisk handle er ikke like enkelt for alle.

– Noen nettbutikker tar sine kunder på alvor og har selvsagt 100% anonym emballasje for samtlige produkter som sendes til kunder over hele verden. Erotikknett.no tar sine kunder på største alvor, det er her du vil få livet ditt forandret om du vet å velge rett produkt for ditt behov.

Ikke nøl med å ta ditt eget og din partners sexliv på alvor, livet er jo for kort til å angre på ting du ikke har fått gjort. Ta grep i dag. Kjøp noe spennende til deg selv eller til begge.

Kåt? På tide å gjøre noen grep for deg selv og din partner?

Erotikknett

Her forteller vi hvorfor du bør velge Erotikknett.no foran andre leverandører av nytelses-produkter.

I tidligere tider var det slik at vibratoren var laget av enten hardplast eller latex (mykere plast)
Slik er det ikke lenger.

– Vibratorer finnes i en mengde forskjellige materialer, de fleste heter ett eller annet med jelly. Jelly er etter hvert blitt en slags samlebetegnelse på en hel haug med forskjellige materialer som egentlig ikke skiller seg fra hverandre på noen spesiell måte, annet enn at noen er hardere enn andre.

 Jelly vibratorer er vanligvis relativt rimelige, de er mykere enn vanlig latex vibratorer og tar opp varmen fra kroppen raskere, slik at de føles mer naturlige.

“Bakdelen” med jelly vibratorer er at hva den egentlig er laget av vil du aldri få vite. Det var for ett par år siden masse skriverier om at en del jelly vibratorer inneholdt skadelige stoffer, det hele kokte ned til ingenting.

Vibrator

Vibratorer i hardplast er enkle å kjenne igjen. 75% av hardplast vibratorene som selges her i landet er gull eller sølvfarget.
Disse vibratorene egner seg godt til utvortes bruk, for å stimulere klitoris, men til annet bruk egner de seg ikke spesielt godt.

Silikon har de siste årene seilt opp til å bli den store vinneren når det best egnede materialet for sexleketøy skal trekkes frem.

Materialet er behagelig mykt, det tar opp varme fra kroppen svært kjapt, så det føles svært ekte, det er enkelt å holde ren. (silikon er det eneste av de nevnte materialene som tåler ett kjapt oppkok) og vibratorer av silikon er generelt av svært god kvalitet.

Erotikknett.no har mer enn 15 års erfaring med å sende kvalitetsprodukter til sine fornøyde kunder. Nå er det endelig din tur til å få harde pakker i posten. Bestill i dag!

Kilde og foto: Erotikknett.no

Vargas

Pin It on Pinterest